Az én hibám? ( többi lent )
Nem rég kaptam egy kutyát egy ismerősömtől , akinek költözés miatt meg kellett válnia tőle.
A kutya szuka , és nem volt ivartalanítva. Persze a kutyát én ivartalanítani akartam , de a doki azt mondta hogy rengeteg kutya van bejelentve , oltások miatt vagy ivartalanítás miatt . Ezért csak két nap múlva tudja ivartalanítani. Csörrent a telefonom , apum kórházba került. Ki kellett mennem miatta szlovákiába mivel ott él , és a kutyát nem tudtam kivinni , így a nagymamám vigyázott rá. Közben megjött a tüzelése a drágámnak így , figyelmeztettem a mamámat hogy figyeljen. A mamám egy faluban él ahol sok a kóbor kutya.
Egy hónapig voltam távol . Amikor haza értem a kutyámat vittem a dokihoz a megbeszélt ivartalanításra. Eddig minden oké , de a doki azt mondta a kutyám vemhes.
A kölyköknek tudok gazdát , anyumék minden képen szeretnének legalább 2 kutyust. ( ivartalanítani fogják , ezt a szívükre kötöttem) A doki összesen 4 kölyköt állapított meg. Kistestű kutyusom van , uszkár , pincsi.
Szerintem nem..De ne várd hogy itt megvigasztaljanak mert 100% hogy oltani fognak! előre felkészítelek rá ;)
Amúgy próbálj gazdit keresni a másik kettőnek akiket szintén ivartalanítanak. :)
Köszönöm . Őszintén !!! A másik kettőből egyet megtartok.
De az az egy sem fog árván egy menhelyen élni.
Ha nem találok otthont neki akkor majd megtartom őt is.
Ez nem a te hibád, hiszen nem tehettél arról, hogy apukád kórházba került!
Amúgy a végét még én is kivárnám, hogy a kiskutyát rendesen megfognak-e születni :)
Nem szeretném megszakítani.
Nekem ez olyan .. Természet ellenes.
De semmi képpen nem kerülnek el tőlem távolra.
Remélem , egészségesen fognak megszületni.
Ùgy látom a kicsiknek jò helyük lesz :)
Így, hogy nem az a téma, hogy melyik menhelyre kerüljenek, felesleges a megszakítâs..
Te pedig a körülményekhez képest mindent megtettél, nyugodj meg! :)
Nem a te hibád, ezt hívják pechnek.
Viszont mi rá a garancia, hogy a kiskutyádat egy kistestű kan fedezte be, és nem egy németjuhász-keverék?... Én bizony paráznék, ha ismeretlen apaságú kölyköket kéne a kutyámnak kihordania. Készülj fel, hogy lehet, hogy császármetszés lesz a vége.
Én ugyan ivartalanítás-párti vagyok, de amint írod, felelősséggel viseltetsz a kutyád és a kölykei iránt, úgyhogy elnézem neked, hogy a vemhességet nem akarod megszakítani. :) ;)
Köszönöm , tényleg. A mamám szerint a szomszéd tacsija lehet az apa , mert "elfeletkezett" a tüzelésről és amíg beszélgetett a szomszéd nénivel , addig a kutyám bizonyosan össze melegedtek .
De nekem mindegy ha 2 méteres kölykei lesznek a kutyusomnak,
akkor is szeretni fogom őket.
Például ha valakinek gyermeke születik , szerintem mindegy neki , hogy pufi , vagy nagyra nő , vagy pedig kis növésű.
Tudom hogy állatokról beszélünk , de én akkor is imádom a kutyákat , és anyuka-anyuka. Ugyanaz. Én pedig nem leszek természet rontó , hogy ha nagy testű kutya születik nem verem fejbe . Az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!