Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az én hibám, hogy meghalt a...

Az én hibám, hogy meghalt a kutyám?

Figyelt kérdés

Helyhiány miatt és a kutya jobb léte miatt levittük a Mamámékhoz és Papámékhoz. Nagyon jól érezte magát mert ott volt egy másik kutya aki-vel imádták egymást. Elmentünk fürdőzni reggel 9-kor indultunk és du. 5-re értünk haza. Ott feküdt mintha fulladozott volna. Hívtuk a dokit és kb. 10 percre rá meghalt. Még csak 1 éves volt, de imádtam és egyfolytában csak ő jár az eszemben. Ez tegnap történt (augusztus 13.) és szörnyen érzem magam. Ott voltam mellette csak beugrottam valamiért a lakásban és a papám-volt mellette amikor meghalt. És lelkiismeret fordulásom van mert nem voltam ott amikor meghalt. Nagyon szerettem ő volt az 1. kutyám akit igazán imádtam. Ha nem megyünk el akkor talán túléli és még mindig élne. A doki azt mondta, hogy nem volt vér a szemében meg a ínyében vagyis valahol a hasüregében gyűlt fel a vér. Hibázhatom magamat vagy ez felesleges?

12/L

2011. aug. 14. 19:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak. És ne azzal foglalkozz, hogy "mi lett volna ha... ott maradok, megmentem, nem megyek el..." mert az a legrosszabb.

Én is ilyen vagyok, és rájöttem, hogy az a "mi lett volna ha" az semmit sem oldott meg. Tapasztalatból mondom...

2011. aug. 14. 19:46
 2/15 Hailey13 ***** válasza:
100%
dehogyis, nem a te hibád
2011. aug. 14. 19:47
 3/15 A kérdező kommentje:
Csak olyan fiatal volt és úgy szerettem. Köszönöm szépen. egy világ omlott össze bennem, mert annyi mindent megéltünk (eltört a lába és megkellet műteni, meg elszökött)...
2011. aug. 14. 19:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan szegényke lenyelt valamit..

Tudom nagyon rossz érzés ez, de próbálj megnyugodni.

2011. aug. 14. 19:56
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
most a legjobb amit tehetsz ha veszel egy új kiskutyát, és jobban vigyázol rá. az élet tanít, a kutyád volt a tandíj
2011. aug. 14. 19:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne hibáztasd magad!

A kutyusod ezek szerint mindenképpen meghalt volna, ha a hasüregében volt a probléma. Az, hogy közben egy pillanatra bementél, semmit nem változtatott a helyzeten!

Ne emészd magad, senki nem tudhatta előre, hogy ez lesz.

Sajnálom, gondolom eltemettétek. Őrizd meg emlékét!

2011. aug. 14. 19:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen eltemettük. Köszönöm, és megpróbálom túltenni magamat. Majd veszünk a jövőhéten egy kutyust mert az egész család megdöbben és siratja. Kicsit biccentet de nagyon jó kutya volt. Ugatott amikor csak tudott és kellet...
2011. aug. 14. 20:03
 8/15 anonim ***** válasza:

egészen addig ne vegyetek új kutyus, amíg meg gyászolod a kutyusod

nagyon sajnállak, ismerős érzés, de semmikép ne hibáztasd magad

2011. aug. 14. 20:04
 9/15 A kérdező kommentje:
1 hétig még szerintem nem veszünk kutyát. De legjobban a másik kutyát mert keresi meg nem tudja, hogy mi történt vele.
2011. aug. 14. 20:09
 10/15 A kérdező kommentje:
* a legjobbam a másikat sajnálom <ez lemaradt>
2011. aug. 14. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!