Az én hibám, hogy meghalt a kutyám?
Helyhiány miatt és a kutya jobb léte miatt levittük a Mamámékhoz és Papámékhoz. Nagyon jól érezte magát mert ott volt egy másik kutya aki-vel imádták egymást. Elmentünk fürdőzni reggel 9-kor indultunk és du. 5-re értünk haza. Ott feküdt mintha fulladozott volna. Hívtuk a dokit és kb. 10 percre rá meghalt. Még csak 1 éves volt, de imádtam és egyfolytában csak ő jár az eszemben. Ez tegnap történt (augusztus 13.) és szörnyen érzem magam. Ott voltam mellette csak beugrottam valamiért a lakásban és a papám-volt mellette amikor meghalt. És lelkiismeret fordulásom van mert nem voltam ott amikor meghalt. Nagyon szerettem ő volt az 1. kutyám akit igazán imádtam. Ha nem megyünk el akkor talán túléli és még mindig élne. A doki azt mondta, hogy nem volt vér a szemében meg a ínyében vagyis valahol a hasüregében gyűlt fel a vér. Hibázhatom magamat vagy ez felesleges?
12/L
Sajnállak. És ne azzal foglalkozz, hogy "mi lett volna ha... ott maradok, megmentem, nem megyek el..." mert az a legrosszabb.
Én is ilyen vagyok, és rájöttem, hogy az a "mi lett volna ha" az semmit sem oldott meg. Tapasztalatból mondom...
Biztosan szegényke lenyelt valamit..
Tudom nagyon rossz érzés ez, de próbálj megnyugodni.
Ne hibáztasd magad!
A kutyusod ezek szerint mindenképpen meghalt volna, ha a hasüregében volt a probléma. Az, hogy közben egy pillanatra bementél, semmit nem változtatott a helyzeten!
Ne emészd magad, senki nem tudhatta előre, hogy ez lesz.
Sajnálom, gondolom eltemettétek. Őrizd meg emlékét!
egészen addig ne vegyetek új kutyus, amíg meg gyászolod a kutyusod
nagyon sajnállak, ismerős érzés, de semmikép ne hibáztasd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!