Sajnos ma meghalt a nagyon szeretett farkas kutyám. Mi lehetett a baja?
Hát ezt így pontosan nem lehet tudni. De biztos hogy valami belső szervi dolog miatt ment el.
Gondolom nem volt teljesen kivizsgálva. ( labor, ultra hang stb. )
De lehetett volna egy boncolást kérni, akkor feltárják és kiderül mi okozta a halálát.
Amúgy az én nj.-om is 9 évesen ment el.... :-(
Ha az állatorvos nem tudja megmondani,gondolod hogy majd itt a válaszolók látatlanban meg tudják?
Boncolás nélkül nincs esély a pontos ok kiderítésére.
Ismerős kutya ugyanígy halt meg,felboncolták.Kiderült,hogy rákos daganata volt,tünetet nem okozott,egyszer csak hirtelen szétrobbant és rövid idő alatt megölte a kutyát.
Székletvizsgálat miért nem volt? Vérvétel? Labor? Anélkül mit tippelget az állatorvos???
Én nem zárnám ki a lyme-kórt, a babéziát, és a mérgezést sem.....
Szívritmus zavar is csinálhat ilyet, de a szájhabzás nem stimmel ebben az esetben.
sokminden lehet: daganat, akár babesia ez is okozhatja a belső szervek leállását vese, máj ebben a sorrendben általában
a reggeli tünet pedig epilepsziára utal-de ettől még nem törvényszerű, h elpusztul a kutyus hacsak nem daganat okozta a"nagyrohamot", vagy valamilyen toxikus anyag nagy mennyiségű jelenléte a szervezetben... szerintem viszont semmi nem indokolta a injekciókat, az infúziót a leírtak alapján ...mit adott még a doki neki?
(kullancsnyakörvet viselt esetleg?)
Így, utólag, látatlanban senki meg nem mondja neked, mi volt a halála oka.Csak egy boncolással tudtad volna a biztosat.
Amúgy, ha nekem orvos kezeli a kutyámat, mindig rákérdezek, milyen betegségre teszi, mit ad be neki.
22:20 vagyok.
Nálunk a doki kérdezés nélkül mindent elmond.
Volt hogy a spot on ellenére véres volt a kutyám pisije. Röktön vért vett a doki tőle,és tájékoztatott miért kell, és mennyibe kerül. Mivel a rendelőben labor is van, így du. ra meglett az eredmény, de kapott a biztonság kedvéért imizolt. Persze vizeletet is nézett. Ám du. visszarendelt minket ( a doki hívott fel telón ), és mondta, hogy mégse babézia, hanem felfázott. Így erre lett kezelve.Azóta kutya baja.
Kérdező, labor nélkül semmit nem lehet tudni biztosra.
:-(
Sajnálom a kutyád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!