Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol kérhetek segítséget ilyen...

Hol kérhetek segítséget ilyen esetben? Yorkit fél évre

Figyelt kérdés
1 Hónap múlva sajnos úgy alakult hogy ki kell mennem Amerikába.Itt pedig előre kibéreltem egy lakást,de ide sajnos 1 éves yorkimat nem vihetem magammal .Fajtatiszta törzskönyvezett és imádom.Arról lenne szó hogy van e közületek vki aki magáhozvenné kb fél évre ameddig visszajövök adnám hozzá a tápokat játékoket stb. sajnos mivel nincs olyan családtagom aki el tudná vinni ezért titeket kérlek,kizárólag megbízható emberek jelentkezését várom(természetesen a várható költségeket vállolanám.)Kérlek írjatok minél hamarabb nagyon fontos lenne!!
2009. nov. 20. 10:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Végül sikerült megoldani a kutyus elhelyezését? Én is vigyáztam már barátnőm yorkiára 3 hétig, nagyon jól elvolt. De azért ez nagy felelőség, ha bármi történik vele... Nem olyan egyszerű bevenni így egy kutyust!
2009. nov. 20. 12:07
 12/18 anonim válasza:
ÓÓÓ, én szívesen ügyelek rá, egész nap itthon vagyok. Már volt kutyusom, tudom mit kell tenni. Felelősséggel és szeretettel.
2009. nov. 20. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Jajj én nagyon szeretnék rá vigyázni!! Ha nem találtál még neki alkalmas embert írj privit és leírok mindent magamról! Tapasztalt kutyás vagyok egyébként!
2009. nov. 20. 14:59
 14/18 anonim válasza:
Nekem is van egy 11 hónapos yorkim, kisfiú. Szeretnék vigyázni a tiedre is, de félek a rivalizálástól, na és a dominancia ( ki bánt kit, mindkettőt sajnálnám.. Remélem klassz kutyadadust találsz és nem viseli meg a kiskutyádat az elválás. Jól nézd meg milyen környezetbe adod, mert megváltozhat a viselkedése esetleg számodra idegen kutyust kapsz vissza. Én drukkolok nektek. Ha nem találsz megfelelőt vállalom.
2009. nov. 23. 15:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Fajtamentés panziózással nem foglalkozik,ha odaadja nekik valaki a kutyát,le is kell mondania róla.
2009. nov. 23. 19:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem egy 9hónapos yorki fiúm van, családi házban lakunk. Nagyon szívesen vigyáznék a kutyusodra, ha még nincs megoldva az elhelyezése. Ha gondolod el is látogathatsz hozzám előtte.
2009. nov. 23. 21:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia. Ha nemtudod megoldani, baráti, ill. családi körben, akkor mindenféleképpen irjatok szerződést. Fontos!!!!! drága, és kelendő kutyus a yorki. csak megbizható stabil helyre add, mert az is előfordulhat, hogy a fél év alatt, "megszökik" "meghal", stb. Nem szeretnék senkit megbántani, de sajnos hallottunk már ilyeneket.
2009. nov. 24. 09:22
 18/18 anonim ***** válasza:
megegyezhetsz egy panzióval fél évre biztos adnak valami kis kedvezményt vagy örökbeadhatod. Állatvédő szervezetek úgy nem tudnak segíteni ha nem mondasz le róla!
2009. nov. 24. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!