Hol kérhetek segítséget ilyen esetben? Yorkit fél évre
Figyelt kérdés
1 Hónap múlva sajnos úgy alakult hogy ki kell mennem Amerikába.Itt pedig előre kibéreltem egy lakást,de ide sajnos 1 éves yorkimat nem vihetem magammal .Fajtatiszta törzskönyvezett és imádom.Arról lenne szó hogy van e közületek vki aki magáhozvenné kb fél évre ameddig visszajövök adnám hozzá a tápokat játékoket stb. sajnos mivel nincs olyan családtagom aki el tudná vinni ezért titeket kérlek,kizárólag megbízható emberek jelentkezését várom(természetesen a várható költségeket vállolanám.)Kérlek írjatok minél hamarabb nagyon fontos lenne!!2009. nov. 20. 10:33
2/18 anonim válasza:
itt talán kérhetsz segítséget
3/18 A kérdező kommentje:
sorry de azt kihagytam hogy akit/kiket érdekel pls írják le hogy hol és milyen körülményeket tud a picimnek biztosítani
2009. nov. 20. 10:40
4/18 anonim válasza:
Szia!
Kislány vagy kisfiú? Én fiút szívesebben el vállalnék mert nekem is fiú van és nem akarok problémát, de ha kislány és ivartalanítva van akkor is el tudnám vállalni.
5/18 anonim válasza:
Yorki fajta mentés nem létezik. (sajnos) Én is néztem ezt az oldalt és írták is, hogy az oldal már nem üzemel, mert nem a fajtamentők készítették hanem valaki más.
6/18 A kérdező kommentje:
Sya 10:42 kisfiú ha érdekelne kérlek írj le mindent magadról:)
2009. nov. 20. 10:45
7/18 anonim válasza:
Ja és még azt akartam kérdezni, hogy egészségügyileg minden oké vele? Oltásai meg vannak? Fontos, mert nekem is vannak itthon kutyuskák.
9/18 A kérdező kommentje:
Minden oltása megvan ,nincs ivartalanítva
2009. nov. 20. 10:50
10/18 anonim válasza:
Azt azért gondoljátok meg, hogy két ivaros kant nem egyszerű együtt tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!