Honnan kérhetek segitséget, ezen a héten a vadász kettő kutyát lőt le?
Én is faluban lakok, utálom azokat, akik kiengedik az utcára, meg szabadok a kutyákat. Milyen jogon veszélyeztetnek másokat, hogy már sétálni sem lehet?
Csinálj neki kerítést, oda csak nem lő be. Ha igen, akkor meg feljelentheted.
"Tehet ilyet egy vadász hova lehet fordulni ?"
tehet ilyet, én is rohangáltam a kutyával, és megállt mellettem a vadász, és azt mondta hogy legközelebb csak pórázzal sétáltassam,vagy lelövi.
szomorú de ez van.
Betonalapú kerítést csináljatok.
És a föld alá is betonozzatok,hogy ne tudja kiásni magát.
És ha sima dróthálós kerítésetek van,akkor meg erősítsétek meg.
Érdekes, a mi kutyánk, sőt még a szomszédok kutyái sem találnak. Na mindegy.
Pont, hogy azért, mert mégis honnan kéne neki tudni, hogy Kovácsék cuki Bencikéje szaladgál mindenféle felügyelet nélkül, vagy odaszabadult valami veszett kutya? Majd gondolod odasétál, megsimogatja és megkérdezi, szervusz kutyus, hát te ki fia borja vagy, meg vagy-e veszve?
Honnan tudja, honnan jön? Erre rendelet van, hogy gondoskodnod kell arról, hogy a kutyád NE mászkáljon csak úgy el. Te meg végképp ne engedd császkálni. Ha nem gondoskodsz, akkor ez is megtörténhet.
Ne írj már butaságokat.
Te ember vagy, nem harapsz meg senkit, a kutya meg lehet veszélyes. Bár nem hiszem, hogy csak úgy joga van kutyákat lődözni, de neked meg szabadon engedni nincs jogod.
Azért legtöbb embernek sikerül megoldania, hogy kerítésen belül maradjon a kutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!