Milyen tulajdonsággal rendelkeznek az alábbi fajtájú kutyák? Házőrzés, gyerekbarát, imádok gazdi fejére nőni, kaja igény főleg ilyesmik érdekelnének.
Figyelt kérdés
Akita, alaszkai malamut, amerikai bulldog, bullmasztiff, norvég spicc, shar-pei, mopsz, rottweiler, labrador.
Előre is köszi!
2009. nov. 15. 17:09
11/12 anonim válasza:
nekem van egy alaszkai malamut kutyám.(Zeusz) a házra nem nagyon vigyáz,az idegen macskákat nem zavarja el,akaratos és nagyon makacs.rengeteget eszik,mikor sétálni viszem,az felér egy harccal.:Dde én szeretem.:)
12/12 anonim válasza:
a rottweilerről van tapasztalatom, nekem egy roti szukám van. jó házőrző, kegyetlenségre agresszióval reagál, nagyon gyerekbarát, ha a kapcsolatuk a kölcsönös tiszteletre épül, nagyon gazdifüggőek, de csak 1 falkavezér van, és mint minden nagytestű kutya, falánkak. elhízatni nem szabad, sok betegségre hajlamos, diszplázia, szem- és fülbetegségek, csípőbetegségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!