Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen tulajdonsággal rendelke...

Milyen tulajdonsággal rendelkeznek az alábbi fajtájú kutyák? Házőrzés, gyerekbarát, imádok gazdi fejére nőni, kaja igény főleg ilyesmik érdekelnének.

Figyelt kérdés

Akita, alaszkai malamut, amerikai bulldog, bullmasztiff, norvég spicc, shar-pei, mopsz, rottweiler, labrador.

Előre is köszi!

2009. nov. 15. 17:09
1 2
 11/12 anonim válasza:
nekem van egy alaszkai malamut kutyám.(Zeusz) a házra nem nagyon vigyáz,az idegen macskákat nem zavarja el,akaratos és nagyon makacs.rengeteget eszik,mikor sétálni viszem,az felér egy harccal.:Dde én szeretem.:)
2010. jan. 5. 16:52
 12/12 anonim ***** válasza:
a rottweilerről van tapasztalatom, nekem egy roti szukám van. jó házőrző, kegyetlenségre agresszióval reagál, nagyon gyerekbarát, ha a kapcsolatuk a kölcsönös tiszteletre épül, nagyon gazdifüggőek, de csak 1 falkavezér van, és mint minden nagytestű kutya, falánkak. elhízatni nem szabad, sok betegségre hajlamos, diszplázia, szem- és fülbetegségek, csípőbetegségek.
2010. ápr. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!