Mik az igényei a (japán) Akitának? Való-e nekem ez a fajta? Tapasztalatok is érdekelnének!
Kertes házban élünk, a családban nincs kisgyerek. Volt már előtte egy kutyám, nem éppen könnyű fajta, egy aussie. Suliba járok, 2ig ott vagyok, addig egésznap kennelben lenne a kutya, de amikor hazaérek végig vele foglalkoznék,és reggel is le tudnám vinni 1órát sétálni, meg futni a kertben.
Milyen karakterű embernek való ez a fajta? Tapasztalatok is érdekelnének, akinek van ilyen kutyája!Milyen vele élni?
Azt tudom, hogy nehéz eset, de számomra pont ez a szép ebben a fajtában!
Nehezen kezelhető,makacs fajta és nem igazán tűri a kennelt :S
Mindnképpen ajánlatos nek ia kuytasuli.
Tapasztalt erős kezű(de nem agresszív!) embernek való.Fontos a határozottság!És a humorézék hozzá x)
kennelben nem tartható egészségesen hosszútávon, rengeteg mozgást és szellemi kihívást igényel-mivel egy nagyon kemény és gyors kiemelten erős zsákmányösztönű vadászkutya a legjobb ha vadászkiképzésben is részesül -elengedhetettlen, hogy a vele élő embereket tekintse falkavezérnek ha dominánsan kezd el viselkedni ez a legtöbbször agresszióban nyílvánul meg
összefogalva neked nem való akita inu!-sokkal több időt, tapasztalatot, jobb tartási örülményeket és foglalkozást igényel mint amit jelenleg biztosítani tudnál neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!