Egy ember írja ki itt a sok hülye yorkie-s kérdést vagy minden yorkies azt hiszi, hogy az ő kutyája más fajhoz tartozik és nem kutya? Már NAGYON unalmas. Főként a kedves yorkie gazdik válaszai érdekelnének.
nekem is yorkim van, de nem kapom fel ha jön egy másik kutya. egy rotival nőtt fel, szóval nem szívbajos a kislány! mindent megadok neki ami tőlem telik de nincs elkényeztetve. járunk kutyasuliba ahol az egyik legjobb haverja egy retriever kislány:)
21L
Nekem is yorkshire-om van.
Soha nem tettem fel itt kérdést, mert azt hiszem rendelkezek egy olyan fantasztikus képességgel, hogy magamtól rájövök dolgokra. Ilyenekre például:
A yorkshire terrierem hányadik oltása után mehet sétálni?
Yorkshire terrierben létezik hosszú és rövidebb szőrű is?
Mennyibe kerülnek a kiskori oltások egy yorkinak?
A yorkink mikor megyünk valahova kocsival, kidugja a fejét az ablakon, ettől nem lesz baja?
Hogy tisztítsam yorkim fülét?
stb.stb.
De ahogy nézegettem a kérdéseket, azért legalább ennyi kérdés van a staffordshire terrierek, golden retrieverek, német juhászok, csivavákkal kapcsolatban is.
De egyes yorki gazdik valóban azt hiszik, hogy ez egy külön állatfaj. És olyan kérdéseket tesznek fel, amit neten 2 másodperc alatt meg lehet tudni. Ezek nem gyakorlati kérdések, hogy hányadik oltása után lehet levinni?
Én így vagyok a pároztatás dologgal...millió és egy kérdés van ehhez a témához is.
Szerintem nem. Hanem csak az a korosztály, aki máshová is feltesz hülye kérdéseket. Honnan tudod, hogy ezeknek egyáltalán van e kutyájuk, lehet csak szeretnek hülyeségeket kérdezni.
Sajnos nagyon sok a buta ember, az internet világában annyira elkényelmesedtünk, hogy inkább elvárjuk, hogy valaki majd megmondja a választ, minthogy mi magunk keresnénk utána. Itt nem elsősorban a yorkiekkal van a gond, hanem az ellustult, elbutult emberekkel. Meglátásom szerint azért biggyesztik oda a kutyájuk fajtáját, hogy tudassa a válaszolóval, hogy pontosan milyen kutyája van. Már több kérdésben láttam: a kutyám....? válasz: Milyen fajta? Szerintem ez összetett probléma, nem lehet csak egy szóval megoldani. És szerintem az oldal sem olyan minőségi, hogy ezen problémázzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!