Érdekelnének szakemberek, de nem nagyon jutok el hozzájuk. Tudtok ilyeneket?
A három valószínűleg leghíresebben kívül (Millan, Stilwell, Fennell), mert bővíteni akarom a kutyás ismereteim, de nem tudom, merre induljak. Sokan mondták, hogy rajtuk kívül is pezseg a kutyás élet, de hozzám nem jut el a hírük. Jó lenne olyan, akinek a munkássága publikus (film, könyv, írások), tehát láthatom valamiképp a módszereit.
Akár hazai, akár külföldi (Etológia Tanszék munkatársai és a Népszigeti Kutyasuli kivételével) kutyások jöhetnek (angolul mérsékelten tudok, úgyhogy tudományos szöveg nem menne, mint pl. az etológia könyvek).
Köszi mindenkinek!
Dr Csányi Vilmos - etológus
Korom Gábor - kutyakiképző
Ha munkakutyázás érdekel, akkor a Leerburg Kennel (USA) tulajdonosának Ed Frawley videóit nézd meg. Nagyon hasznos, érdemes megnézni. Az Angol tudásodon eddzél egy kicsit, mert szükség lesz rá. Torrenten megtalálod őket! Sok szerencsét és türelmet a letöltéshez, mert kevesen seedelik.
Nekem sikerült az összes eddigit leszednem 14Gb .Remélem megérted miért nem akarom megosztani senkivel (átkozott sokáig tartana).
Off.
Utolsó, melyik torrentről töltötted le ezt?
Én most kezdtem el ezt: [link]
Ja, de ez etológia tanszék. Mi a baj a tanszékkel, meg a népszigettel?
ÉRdemes még Konrad Lorenz: Ember és kutya című könyvét elolvasni, bár kicsit elavult, de szórakoztató és tanulságos.
Ha angolul bevállalod, akkor ezt ajánlom még: [link]
Nem etológia, nevelés, viselkedés, tehát érthető lesz.
Pryornak van több klikkeres könyve is, ha érdekel a klikker tréning, akkor azokba is olvass bele.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Csakkitti: A magyar etológusokkal és a népszigetisekkel az a baj, hogy ismerem őket :-) Legalábbis azt, ami magyarul megjelent tőlük. De gondolom vannak még mások is jók nálunk is :-)
Bár a tanfolyamokra még nem tudtam eljutni sajnos, de majd egyszer remélem sikerül.
Az új könyvre, amit elkezdtél, nekem is a megjelenése óta fáj a fogam :-D Eddig milyen? Olvastad Szinák Őse, a farkas c. könyvét? Ha igen, mennyire hasonlóak?
18:03-as: én is szeretném azt a torrentet :-) És köszi az infót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!