Szerintetek vemhes a kiskutyám? Hozzáértő szakemberek válaszát nagyon várom.
ha összeragadt másik kutyával, akkor lesznek, ha ilyen nem volt akkor nem.. amúgy ha összeragadtak volna, az nem fél percig tart.
lehet álvemhes is
Lehet, hogy álvemhes...
Mert nekünk is volt ilyen, hogy a kutyusnak nőttek a cicijei és még tej is jött és az orvos azt mondta asszem, hogy nem szabad nyomkodni, mert akkor tovább termelődni, és csak naponta 1x nézzük meg, hogy még jön-e belőle tej...
Szóval ez is lehet...
Csecsbimbó? :D Az emlő jobban hangzik:)
Egyébként álvemhesség még nem lehet, az akkor jelentkezik, amikor a tüzelést követően eljönne az ellés valós ideje. Tehát olyan 2 hónappal a tüzelés után.
Ha a kutyád vemhes lett, akkor a hasán azt még úgysem látod. Az orvos is csak 1 hónappal később tudja kitapogatni, hogy vannak e benne kölykök.
Szerintem egyszerűen a tüzelés miatt duzzadtak meg egy kicsit az emlői.
De én biztosan ivartalaníttatnám, mert ő még fiatal az elléshez. Akik kutyát tenyésztenek, azok a 3-4. tüzelés előtt nem is fedeztetik a szuka kutyáikat, mert akkor még "gyerek"
Arról nem is beszélve, hogy a beagle viszonylag kis testű, és ha valamelyik kan kutya mégis befedezte, amelyik nagyobb testű, akkor annak a vemhességnek/ellésnek nem lesz jó vége, mert lehet, hogy nem fogja bírni megszülni a kölyköket.
Remélem tudtam segíteni.
a hozzáértő szakemberek ??
a sok dilettáns ölebtartóra gondolsz ,aki elsősorban írják a kérdéseket a " kutyuskájukról ?"
esetleg a kutyához értő hobbi kutyásokról, vagy a profi kutyakiképzőkre ??
mert tudod, a profi kiképzők, már régen nem olvassák ezeket a kérdéseket , mert megunták a sok hülye elkényeztetett magát kutyagazdának tartott ember , barom kérdését:):):)
egy kis tanulással,utánjárással, az ember sok-sok információt megszerezhet a kutyákról.
ezt tanulásnak hívják.
1 éves kutya gazdiként a minimum,hogy az ilyen jellegű kérdésekre alapból tudni kéne a választ !!
Inkább kérdezzenek a kutyatartók. A tisztelt "kiképzők" pedig ereszkedjenek le a pór néphez, ha valóban a kutya a szemükben az első .Már, aki egyáltalán ír ide. Senki nem születik azonnal kutyásnak. Főleg a mai korban, amikor teljesen más a kutyatartás , mint pár évtizeddel ezelőtt.
Ezerszer egy kérdés leírása, mint a nemtudásból eredő rossz tett.
Én is "ölebtartó" vagyok, de nem dilettáns. Attól még, mert yorkshire terrierem van, ismerem a kutyatartás-, nevelés csínját-bínját.
És azt gondolom, hogy a legésszerűbb választ adtam a kérdésre. És nem neheztelek a kérdezőre, mert ő legalább kérdez, és szeretné megelőzni, hogy a kutyájának valami baja essen.
Senki nem úgy születik, hogy ért a kutyákhoz, és tudja, hogy mit jelent a felelős állattartás. A legtöbben "menet közben" tanulnak bele ezekbe a dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!