A harcikutyák védelmezik a családtagokat?
Nem én írtam, az az első hozzászólásom. Nem tudom 1-2 degenerált embernek miért nem jut el a tudatáig hogy a harci kutya elnevezés nem egy jelleg, mint az őrző-védő, vagy a vadászkutya. Attól még, hogy ezek a kutyák erre lettek kitenyésztve, nem ez jellemzi a természetüket. Nincs benne a viselkedésükben az agresszivitásra való hajlam. Szóval egy fajtára sem lehet azt mondani, hogy harci kutya. Egyedekre lehet, olyanokra akik harcolnak, erre lettek NEVELVE!!! És ez az óriási különbség. De szerintem elég hülyék vagytok ahhoz, hogy megértsétek. Mellesleg igen, jobban tudom, mivel akik összeírták a fajták történetét (mellesleg ők sem írtak olyat amit ti állítotok)nem a saját tapasztaltaikra támaszkodtak, nekem viszont nem a mostani az első pitbullom.
Ja és egy kis javítás: Az amerikai staffordshire terriereket nem harcra tenyésztették ki. Olvassatok kisit jobban utána.
Sajnos a hobbi célú bull típusú terrierek 90%-ában ma már sajnos(!!) nincs meg ez a tulajdonság és versenyző társaik sem mindig rendelkeznek vele. A game egy nagyon komoly próba volt , különböző tulajdonságú kutyák támadását kellett az alávetett ebnek állnia meghatározott ideig. A mai pitbullok ezt már csak alapos kiképzés után tudnák kiállni. És itt a normál, 15-30 kilós kutyákról beszélek, a mai 35-50 kilós dagadékok az első 5 percben kiperegnének. A bullterrierekről és staffokról nem is beszélve.
Nem kötekedni akartam ne értsd félre, csak leírtam a véleményemet.
Én konkrétan munkavizsgára próbálok most felkészíteni egy ideggyenge bullterriert.
Nem lesz könnyű,de van rá esélyem.
Ja egyébként visszatérve a vitára. A kutyatáras gyerek nagyon aljas volt, csak a pitbull linkjét nem másolta be a, mivel ide ideírták hogy a profilja örző-védő:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!