Melyek a legerosebb harcikutyak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 17:12
4/23 anonim válasza:
Nem kell azt neked tudni, mert beruházol a végén egy kutyaviadalra.
6/23 anonim válasza:
Aki eddig a kutyáimat és engem megtámadott, az yorki, csivava, bolo-/havanese, tacskó.....
Aki még soha, de a kutyáimmal jól eljátszik, az staffi, boxer, juhászkutyák, dog, dobermann, rottweiler...
Tehát ezek alapján a kicsik.
7/23 anonim válasza:
A kérdésed alapján valami kisebbrendűségi komplexusban szenvedő személyiségzavaros izomagyú lehetsz, aki egy ilyen kutyával akar még menőbbnek és keményebbnek látszani. Pffffffff. Ha emiatt kell kutya, akkor neked nem való kutya!
8/23 anonim válasza:
A 18:30-asnak igaza van,a kis kutyák sokkal agresszivabbak,harciasabbak mert igy kompenzálják,hogy kicsik,aztán ott a másik fele,hogy egy nagyobb kutyát ha felpipásitanak,keresztbe átharapják őket..:XD
9/23 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Szerintem a kiskutyák azért agresszívabbak, mert falkavezéri problémáik vannak az elkényeztetés végett. Na meg a szocializáció hiánya, lásd másik kutya jön, gazdi egyből felkapja vagy nagy ívben elkerül..
10/23 anonim válasza:
Sztem a legagresszívabb harcidög anyád lehet ha ilyen gyermekkori traumát szenvedtél tőle XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!