Melyek a legerosebb harcikutyak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 17:12
11/23 anonim válasza:
Mopsz, kínai kopasz kutyi, yorki, csivava, bolognese... báááár a shi-tzu-król hallani a legrosszabbakat! szerintem azt vegyél!!! :D
12/23 anonim válasza:
pit bull nyerne az összes közül 10-böl 8 szor
13/23 A kérdező kommentje:
nem irtam azt, hogy verekedtetni akarok meg ilyensmik. egyszerűen kiváncsi voltam. irtam valahol hogy verekedtetésre kell? Istenem, hogy mennyi hülye van a Világon..
2009. nov. 27. 13:50
14/23 anonim válasza:
A bulldog dán dog a dog,masztiff,meg még sok van nézz utána a neten!
15/23 anonim válasza:
Tényleg sok hülye van a világon, egyből hülyéznek ha valaki tényleg kíváncsi valamire. Ja hogy én is hülye vagyok akkro vagy mi van? :S
17/23 anonim válasza:
angol mastiff fizikailag az a legerösebb
18/23 anonim válasza:
Honnan tudod? Egymás mellé raktad az összes fajtát és mindnél lemérted mekkorát ugrik, mekkora súlyt húz el és kis súllyal milyen gyorsan sprintel? Vagy mi?:DDD
19/23 anonim válasza:
nézd meg a testfelépitését átlagba 90kg ez semelyik másik harcikutyánál sincs ekkora suly persze ha az összes fajtát nézzük nem az angol mastiff lenne fizikailag a legerösebb még a tibeti dog is erősebb nála
20/23 anonim válasza:
Hehe.
1. Az általad említett fajták nem harci kutyák.( Szigorúan véve a bull típusú terrierek sem azok de elvi kérdésekbe most ne menjünk bele.)
2. A súly nem = az erővel. Se a fizikában se a valóságban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!