Hajléktalanként mennyire tudnék ellátni egy kutyát?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy kutya aki megkapta az oltásait, szép, egészséges. Mert nekem el kell mennem itthonról, legalábbis el szeretnék menni, és lehet hogy nem házban fogok lakni, hanem járom a természetet és az utakat legalább őszig. Viszont nagyon akarok egy kutyát és minden pillanatot a kutyámmal együtt akarok megélni, szóval együtt bandukolnánk. Akkor nem szenvedne a kutya ha kapna enni?2013. júl. 1. 19:13
31/41 anonim válasza:
múltkor is megpróbáltunk meggyőzni, hogy mekkora hülyeség, amit tervezel, de azért leírom még egyszer. Te aztán senkit nem fogsz elbűvölni a tekinteteddel, ne viszonyíts egy 300 ft-os jegyet a saját testi épségedhez. Egyszer fogsz találkozni az éjszaka közepén egy nagydarab emberrel, aki neadjisten' meg akar erőszakolni, neki aztán nézhetsz olyan szépen, ahogy csak akarsz, még jobban feltüzeli, ha sikítasz és gyerekeskedsz. És nem bandukolnál a lenyugvó nap fényében, hanem az első esőben eláznál, megfáznál, és gyógyszer nélkül nem húznád sokáig. Ha pedig arra sincs pénzed, hogy cipőt vegyél (ezt nagyon sajnálom), akkor hogy akarsz két hónapra való kajapénzt összeszedni kettőtöknek? És akkor még nem is beszéltünk arról, ha valami történik a kutyával vagy veled. A kutyának pedig rohadtul nem lenne jó, mert neki otthonra és felelősségteljes gazdára van szüksége, nem pedig arra, hogy egy-két hónapra kivegyék a menhelyről, utána pedig megint visszakerüljön. Mert vissza fog, ha ennyire felelőtlen vagy, és belevágsz. És gondolj arra, hogy tőle veszed el az esélyt, hogy valaki hazavigye. úgyhogy ne beszéld be magadnak a saját igazadat, ha itt feltettél egy kérdést és tanácsot vártál, akkor fogadd is el.
32/41 anonim válasza:
A hajléktalan, csini, vándorló tizenèves kislányokra sajnos mindíg nagy a kereset. Szerintem is keres egy nagy kutyát ami megvéd mert hamar elrabolva és megerőszakolva találod magad, és hiába verdesel a szempilláiddal a csúnya bácsiknak rohadtúl nem fogja őket érdekelni. Meg a hisztid szem, max két pofonra fizetsz elő ha visongani kezdesz.
33/41 anonim válasza:
de ne bátorítsátok már kutyavételre! A közös "vándorlásuk" kb pár napig tartana, addig a kutya nem fog a kérdezőhöz kötődni, főleg annyira nem, hogy megvédje. Kérdező, NE vegyél magadhoz kutyát!!
35/41 A kérdező kommentje:
ne játszatok istent legyetek szívesek. Nem ti fogjátok megszabni, hamondjuk fél éven belül akarok egy kutyát. vagy 5 éven belül! Kicsit vissza lehet fogni az arcból. Veszek magamhoz kutyát, de nem biztos hogy vándorolni fogok vele.
De nyugi, ti élhettek abban a tudatban, hogy istenek vagytok és látatlanba ítélkeztek, átkokat szórtok.
2013. júl. 1. 22:32
36/41 anonim válasza:
Nem vagyunk Istenek, csak megpróbálunk meggyőzni arról, hogy amire Te készülsz, az épp eszű embernek eszébe sem jut.
37/41 anonim válasza:
Szerintem vizsgáltasd ki magad mielőtt belevágsz, mert valami gond van a fejedben az tuti...
38/41 anonim válasza:
Nem játszottunk istent, csak te nem fogadod el a válaszunkat. Nem reagálsz a kérdéseinkre, csak a neked tetsző dolgokat emeled ki, nem akarod elfogadni a fekete-fehér valóságot, hogy mennyire nem jó hajléktalannak lenni. Olyan szépen leírtuk, miért hülyeség, amit csinálni szeretnél, de mivel neked nem tetsző választ kaptál, máris támadsz. Az pedig, hogy azt írtam, ne vállalj kutyát, azért tettem, mert a kérdésben az szerepelt, hogy hajléktalan akarsz lenni. ehhez az adott helyzethez viszonyítva írtam a válaszom.
39/41 A kérdező kommentje:
Márpedig isten játszotok, és az ember lelkébe tiportok, de tudom, itt ezt szokás. Vagy te mégis minek neveznéd, hogy meg akarok szabni, hogy legyen állatom?? Akár hiszed akár nem, ha én egy éven belül úgy döntök, hogy legyen kutyám, akkor lesz is, mert nem vagy képes ilyen mértékben irányítani az életem, és a pszichodrámát ezt a lelki manipulációt jó lenne befejezni. Gondolkozz ember, mielőtt másokba próbálsz itt szavakkal belészúrni! NEM TE FOGSZ ÍTÉLKEZNI FÖLÖTTEM. Legyél szíves ezt a 100%.os ítélkezést abba hagyni!
2013. júl. 2. 10:44
40/41 anonim válasza:
félreérted a fogalmakat. én nem azt írtam, hogy nem lesz kutyád, mert MEGTILTOM, hanem, mivel ide kiírtál egy kérdést, legjobb tudásom szerint válaszoltam, tanácsot adtam. És a tanácsom az volt, hogy ne kezdj el vándorolni egy a menhelyről most kihozott kutyával, mert az nem vezet semmi jóra. Sajnálom, hogy olyan helyzetben vagy, mint amit leírtál, de az nem ok arra, hogy a saját testi épségedet, vagy a kutyáét kockáztasd. Az, hogy mit csinálsz 5 év múlva, vagy akármikor, semmi közöm. Kutyát is akkor vállalsz, amikor akarsz, nincs beleszólásom(miért is lenne?), de remélem, hogy az alapvető feltételeket biztosítod majd neki, mint pl. otthon, biztonság, egészség, felelősségteljes gazda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!