Hajléktalanként mennyire tudnék ellátni egy kutyát?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy kutya aki megkapta az oltásait, szép, egészséges. Mert nekem el kell mennem itthonról, legalábbis el szeretnék menni, és lehet hogy nem házban fogok lakni, hanem járom a természetet és az utakat legalább őszig. Viszont nagyon akarok egy kutyát és minden pillanatot a kutyámmal együtt akarok megélni, szóval együtt bandukolnánk. Akkor nem szenvedne a kutya ha kapna enni?2013. júl. 1. 19:13
21/41 anonim válasza:
Ha a rendőrök vagy bárki el akarnák lopni a kutyáimat kiverném a hisztit és úgy tennék, mint aki nagyon fél
Ez jó, ezen jót röhögtem:D Köszi kérdező, felvidítottad az estém. Majd írj a vadonból, Maugli!
22/41 anonim válasza:
meggondoltam magam, mégis gyogyi a gyerek :D
23/41 anonim válasza:
Nem értem, miért szeretnél hajléktalan lenni, viszont ha mindenképp szeretnél egy kutyát, akkor a menhelyről válassz, de szerintem mindenkinek jobb lenne, ha nem váltanád valóra a terved. Ha jól viseled gondját a kutyádnak, akkor nem fog téged csak úgy ott hagyni.
24/41 A kérdező kommentje:
nem vagyok gyogyós! Ha gyogyós lennék, akkor nem tudnám elbűvölni az ellenőröket a tekintettemmel!
Én így már nagyon sok utazást úsztam meg ingyen, de ti egyet sem! Csináljátok utánam!
2013. júl. 1. 20:24
25/41 anonim válasza:
nincs az a menhely ami egy hajléktalannak kutyát adna. Amúgy a kutyának is szüksége van otthonra, területre ahol nyugodtan pihenhet, Meg állatorvosi ellátásra és nem csak száz forintos kajákra.
26/41 A kérdező kommentje:
Én még nem vagyok hajléktalan, csak leszek. Egyébként meg miért nem adnák oda sokkal jobban rendben van fizikailag és idegileg a kóborló kutya mint puttyadó. Egy kutya is farkas valahol szóval nekem ne mondjad hogy nem jó neki a vándorlás, csatangolás, ott fog mögöttem ügetni.
2013. júl. 1. 20:36
28/41 A kérdező kommentje:
na ilyenkor aztán mindenki kussol, amikor látszik hogy igazam van!
2013. júl. 1. 20:50
30/41 anonim válasza:
Ez az, Xena, jól megmondod a népnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!