Hajléktalanként mennyire tudnék ellátni egy kutyát?
Jó de akor egy kóbor kutyát vegyél magadhoz így ezt támogatom.
Amugy meg hülye vagy, igaz nem tudom mi áll a hátérben hogy így döntötél, erre azért kiváncsi lenék jöhet privátba is.
Milyen kutyád van? Lehetőleg ne yorki legyen a társad... Olyan kutyi kell, akinek a bundája kibírja a rosszabb időjárást is. Simán eshet az eső, aztán ott pislogtok este 10 fokban.
Amúgy semmi értelme annak, amit akarsz, de ha még nincs hozzá kutyád, akkor vegyél ki egyet egy menhelyről, annál szinte csak jobb sorsot tudsz adni szegénynek, mint ahogy ott él.
És ősszel újra lenne szállásod? Hazamennél, vagy mi?
Hajléktalanként hogy oldod meg, az etetését?? Ha nincs pénzed akkor még neked sem lesz mit enni, akkor a kutyádnak hogy lesz megfelelő tápláléka?? Szemetesben turkált hulladékkal nem sokáig lesz egészséges, de még te sem.
Hajléktalanként hogy véded meg magad a "maffiáót:" vagyis azoktól akik kimondottan a hajléktalanokra telepednek, és ha kell veréssel, kínzással elérik, hogy az összes kéregetett pénzt nekik ad le védelmi pénz fejében. Vagy hogy véded meg magad a striciktől akik kizavarnak hogy áruld a tested. Teljesen mindegy hogy fiú vagy lány vagy.. ha friss hús és fiatal akkor már el is kaptak..
Mielőtt még jössz ilyen ökörségekkel hogy hajléktalan leszel nem árt utána informálódni.
Nyugodtan odamehetsz hajléktalanokhoz akik 1 olcsó piáért cserébe elmesélik örömmel, hogy milyen farkastörvények vannak.
Igazán vicces, hogy ilyen nagy tervekkel készülsz a hajléktalan életre, nagyon romantikus elképzeléseid vannak, hogy majd a kutyáddal kettesben felfedezitek a világot.
Ha jól sejtem 16-17 évesnél nem vagy több.
Szerintem ne akard kipróbálni, hogy milyen az utcán élni, én voltam már hajléktalanok között ételosztó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!