Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kedves kutya gazdik, veletek...

Kedves kutya gazdik, veletek is előfodult már hogy hónap végére nem maradt pénzetek? Hogy tudtátok fizetésig ellátni a kutyust?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 14:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Velem nem, szerencsére. Fizetéskor az az "első" dolgom, hogy megveszem a kutyáim tápját, fagyasztott húst az állateledelesnél, így eddig mindig sikerült ezt a problémát megelőznöm.
2012. jún. 27. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben a hónapban a macskámat nem tudom ellátni.Annyira rászokott a bolti vackokra, hogy házi kosztot nem eszik.Hát, most kénytelen lesz megosztozni szerintem a szerény ebédemen.Legközelebb az lesz, hogy hó elején veszek egy zacskó nagy kiszerelésű eledelt, több kilósat, nagyban egyrészt olcsóbb, más részt azzal biztos kihúzza hó végéig.

Nyomorodjanak meg azok, akik ilyen helyzetbe hoznak embert és állatot!!!!!!!

2012. jún. 27. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert megrendeljük a 30 kiló tápot, ami majd' félévig elég a két kutyának, betegség esetére pedig van félretett pénzünk.
2012. jún. 27. 15:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
30 kiló fél évig? Szerencsés vagy :) :) nekem az 1-2 hónap :)
2012. jún. 27. 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy magamra nem marad az sajnos előfordul, de sürgős állatorvosi költségekre félre van téve egy kisebb összeg, amihez nem nyúlok hozzá és a tápot is mindig előre megrendelem (1zsák kb 2havi adag), illetve elkezdek félretenni a következőre.
2012. jún. 27. 15:06
 6/13 anonim ***** válasza:
A mostani ételmaradékokat adnám addig neki.
2012. jún. 27. 15:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Két középtermetű kutyám van (10 és 15 kilósok), és minőségi tápot veszünk, amiből kevesebb kell nekik.
2012. jún. 27. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Mindig sok kaját veszünk de elfogy.(10 állatunk van)

Én ált. hónap végén még az ebédemet is megosztom vele.Ja és sose volt beteg.

2012. jún. 27. 15:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja és a kutyánk a tápot nem eszi csak a csirke fejet meg a lábat.És még a fagyasztónk is kicsi!
2012. jún. 27. 15:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát,be kell tárazni kutyakajából,sokszor netről rendelve nagy kiszerelésűt amikor van pénzed.

Ha most nincs,akkor adjál neki,ami van. Egy pár napig el van maradékon.

2012. jún. 27. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!