Kedves kutya gazdik, veletek is előfodult már hogy hónap végére nem maradt pénzetek? Hogy tudtátok fizetésig ellátni a kutyust?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 14:54
11/13 anonim válasza:
Max. 1-2 nap ilyen volt. Vettem marhamájat (100 Ft egy kilo), azt kapták rízzsel vagy tésztával.
12/13 anonim válasza:
Táp mindig van, arról gondoskodom jó előre, meg jóban vagyok az állatorvossal meg az állatosboltossal is, ha azt mondom, hogy sorry, csak egy hét múlva tudok fizetni, akkor csak egy hét múlva fizetek. Meg amúgy ott az állatbarát család és baráti kör, akik bármikor szívesen kisegítenek. Mondjuk még egyik segítséget sem kellett igénybe vennem hálisten, max. amikor éppen nálam nem volt elég pénz, akkor másnap fiezttem.
Szerintem aki kutyát tart, annak kell hogy legyen módja a váratlan kiadások rendezésére. Én nem bírnám végignézni, ahogy elpusztul a kutyám, mert nincs pénzem megműttetni vagy ilyesmi, előbb kötném fel magam...
13/13 anonim válasza:
Egy közepes testű szukánk és egy apró macskánk van. Úgy szoktam csinálni, hogy a számlák befizetése és nagybevásárlás után megmaradt pénzt hó elején elfelezem, az egyik fele megy egy számlára a "dögöknek", a másik fele a költőpénz. Alapjáraton az állatszámlához nem nyúlunk, csak ha hirtelen költség merül fel (doki, játékcsere, fekhely vásárlás, ilyesmi, illetve most újabb ebre gyűjtögetünk), vagy ha hó végén nem marad kaja :) Érdemes egyébként hatalmas zsákokat rendelni netről, amikor van pénzed, az egy ideig nem fogy el, ráadásul kilóra leosztva olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!