Hajléktalanként mennyire tudnék ellátni egy kutyát?
na te nagyon gyerek vagy még.. Főleg az utolsó hozzászólásodból tűnik ki..
Te semmit nem tudsz a kinti valóságról.. Én voltam hajléktalan, és elhiheted, hogy sosem lesz pénzed mert elveszik.. Nagyon hamar össze fogsz omlani..Ja és nem kell hogy büdös, szakadt legyél.. Jó magam is tiszta, ápolt voltam, mégis tudták hogy hajléktalan vagyok..
De rólam nem fogják tudni, mert mindig máshol leszek! És leginkább távol leszek az emberektől.
De még az lenne a kérdésem, hogy a kutyára ez pszichésen milyen hatással lesz? Mert akkor találkozni fog mindennel, mindig érik mindenféle ingerek, biztos lát majd más kutyákat is. De a vándorlás miatt erősebben fog kötődni hozzám, vagy inkább önállóbbá válik?
áruld már el a korod, az is egy viszonyítási alap, mennyire komoly az elképzelésed, stb.
Illetve ,hogy mi miatt döntöttél így.
melletted fog sétálni így nyilván erősebb lesz a kötődés..
de tényleg vmi nagy mozgány igényű felnőtt kutyát válassz menhelyeről!
Én még nem tettem fel hajléktalanos kérdést.
Miért nem maradna mellettem a kutya?
És van olyan autós aki felveszi az embert kutyával együtt?
Bírom a kiképzést, a cipőm szakadt mert nincs pénzem újra, félig le van jőve a talpa és abban járkálok. Macskával is lehet így vándorolni, pontosabban egy igazán kötődő macskával?
És az lehetséges - persze ez csak elméleti kérdés - hogy először elindulunk ketten, majd egyre több kutyát csalogatok magamhoz, és a végén egy egész falka leszünk?
Te túl sok dzsungel könyvét olvastál :D
Azért nem lesz melletted a kutyád sokáig -nem egy egész falka, hanem az az egy sem- mert a közterületesek, vagy rendőrök, esetleg valamelyik állatvédő szervezet úgy elkobozza tőled mint a huzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!