Rettegek, hogy elveszítem! Mit csináljak?
En amikor kutyát vállaltam megsem fordult a fejemben,hogy meghal.Most hogy 11 éves és betegeskedik sokszor gondolok rá,többször sírtam ez miatt,de tudom nem élhet örökké és ha kell elkell,hogy engedjem..lesz másik kutyám,mert kutya nélkül nem bírnék élni és igen az is meghalhat,de nem erre kell gondolni..majd amikor idős és beteg gondolkodhatsz a halálán,bár akkor se célszerű..
ha beteg el kell vinni orvoshoz és kész,azért elég ritkán halnak meg kutyák kölyök-fiatal korukban,ott vagy eleve beteg volt a kutya és kijött rajta ,vagy a doki félre kezelte esetleg oltatlan volt..
én kutyusom pár hónapja kapott bélgyulladást és infúzióra kötötték annyira szarul nézett ki,hogy azt hittem elpusztul,de kitartottam mellette segítettem neki mindenben ,éjszaka is fel keltem itatni,mert magától nem tudott..
bele gondoltam,hogy kár a jövőn gondolkodni mi lesz holnap,pár hét ,pár év múlva a jelennek élj mert a kutyádnak az számít!
szerencsére felépült a kutyám aminek örülök és hogy boldog öreg éveit pedig tartalmassá teszem számára ez a küldetésem,nem az,hogy síránkozzak ,hogy biztos meg hal..igen meg fog,de ez az élet rendje!
őt egy kutya se fogja pótolni az biztos!
ha ennyire rettegsz akkor várj pár évet a kutyázással,a kutyának nem fog jót tenni,hogy a félelmedet rá sugárzod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!