Én felszoktam de amikor látnak az emberek csak úgy bámulnak ezért már csak úgy szedem fel ha nem látnak vagy ne érdekeljen mások véleménye?Ti fel szeditek?
Én nem szoktam, mert általában nem az utcán végzi el a dolgát, hanem olyan helyen, ahol el szoktam engedni. Mondjuk ott is össze kellene szedni, de nem hordok magammal zacsit, így elmarad...
2013. jún. 18. 21:51
12/32 anonim válasza:
Esetek 98%-ában igen. Én sem szeretek bele lépni. Erdőn-mezőn persze nem.
Elő szokott fordulni az is, h 2 zacsit viszek, de 3x kakilnak.(2 kutty) Olyankor megpróbálok kérni valakitől. Ha nem lehet, akkor elsunnyogunk.
Egyébként én azt vettem észre, hogy ha látják, hogy fölszedem, akkor kedvesebbek az emberek.
2013. jún. 18. 22:02
13/32 mokkagyerek.blogspot válasza:
Nem saját kutyával volt, de egyszer kifogytam a zacskóból, és akkor bizony fogtam egy botot, ástam egy gödröt, és beletemettem(kuka sehol, hogy zsepivel beledobjam). Nagyon nem szeretem, ha nem szedik fel a környékünkön, mert sok kisgyerek van, és engem is nagyon irritálna, ha belelépnék, az meg még jobban, ha a kutyám a szagolgatásától elkapna vmit.
2013. jún. 18. 22:18
14/32 mokkagyerek.blogspot válasza:
Mondjuk ezzel nem válaszoltam a kérdésre:D Igen, felszedem, a póráz végére van csatolva egy kis tasakban egy henger zacskó.
2013. jún. 18. 22:19
15/32 anonim válasza:
Általában nem szedem fel, mert olyan helyen lakunk(város széle) ahol sok a bozót meg a susnyás, sokszor nagy a fű is.Volt már, hogy a járda közepébe kakált na azt felszedtem, meg ha olyan helyre csinál ahol látják az emberek és egyből szemet szúrna.Amúgy a környékünkön senki!! nem szedi fel soha!
2013. jún. 18. 22:24
16/32 anonim válasza:
Felszedem.
Úgy vagyok ezzel, hogy a kutyás-nemkutyás békés együttélés egyik sarokköve, hogy ne legyen mindenütt kutyapiszok. Ugyanakkor a környékünkön sajnos szinte senki sem él ezzel a szokással, ami pedig igazán bosszantó, hogy nagyon-nagyon kevés szemetes van (kertváros), kifejezetten erre a célra szánt kukával pedig eddig egyszer találkoztam, pedig alaposan bejártuk már a környéket a kuttyal.
Volt már, hogy emiatt ha kiértünk az utcák közül mezős területre, ahol lehet szaladgálni, akkor letettem a zacsit az út szélére és hazafele visszamentem érte, hogy kidobhassam...
2013. jún. 18. 22:58
17/32 anonim válasza:
Felszedem! Mindig, parkokban is, utcán is. Ha nem teszem akkor megbírságolnak, nem is kevésre. Igaz Londonban lakom.
2013. jún. 18. 23:21
18/32 anonim válasza:
Erdőn-mezőn nem, de minden máshol igen, pl ha külföldön voltunk ott még a legkietlenebb kamionparkolóban is felszedtük mindannyian, mert volt a közelben szemetes és nem kellett órákig sétálni a bűzölgő zacsival (na meg a rendezett környezet is adta magát).
2013. jún. 18. 23:23
19/32 anonim válasza:
Nálunk sem elterjedt, hogy felszedjék az emberek, nekem is mondták már, hogy milyen undorító dolog már, hogy hozzányúlok a kutyakakihoz (zacskóval persze). Én sem szeretek belelépni és nem is nagy fáradtság felszedni. Meg jobban is érzem magam, hogy nem hagyom ott, ma történt, hogy hazakísértem barátnőmet és nem vittem magammal a kutyasétáltatós cuccomat, kutya kakilt egyet és nem volt nálam se zacsi, se zsepi, igaz nem látta senki, de rendesen szégyelltem magam, hogy ott hagytam.
2013. jún. 19. 00:01
20/32 zsuzsabazsa válasza:
Mikor milyen kedvem van. Egyszer felszedem egyszer nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!