Miért nem szeditek össze a kutyátok után a kutyakakit? Tisztelet a kivételnek!
Teljesen jogos a pont, bár nem hiszem, hogy válaszolnak azok, akik nem szedik össze.
Kutyás vagyok én is, ezért én fokozottabban járok az aknásított területen. Az hogy néhányan összeszedjük sajnos csak csepp a tengerben. Ha rászólok a másik kutyásra, hogy ha az én kutyám szarát ő nem viszi fel a cipője talpán a lakásába, akkor tegye már meg, hogy ezt a lehetőséget nekem is biztosítsa, akkor meg még én vagyok kioktatva, hogy ne szóljak bele.
Nagy magyar sötétség, ami az emberek/kutyatartók fejében él és nem hiszem, hogy ebben hamarosan változás történne.
Szintén peremkerületi vagyok és nem mindig szedem össze, ha nincs a közelben szemetes nem fogom kilométereken keresztül vinni és sasolni, hogy hová lehet kidobni.
"Illetve akik nem szedik össze, azok mit szólnának, ha én meg lehordanám a kakis pelus vagy bili tartalmát?"
Ha nincs jobb dolgod nyugodtan, van hely elfér még pár tonna bébikaki is bp. utcáin.
Jogos a kérdés, de ha több zacsikkal felszerelt szemetest helyeznének el, valószínűleg a probléma nagy része meg lenne oldva. Jó kifogás szokott lenni az is, hogy elfelejtenek hozni zacskót. Lehet venni kis csont alakú tartókát, amit a pórázra lehet csatolni, és kb. 60db-os patront lehet bele venni.
Én felszedem, viszont van a mellettünk lévő lépcsőházban egy öregúr a feleségével, utálják a kutyákat, az embereket, nekik csak a kert és az unokák vannak akik szünetekbe meglátogatják. Na ez az ember ha meglátja a kutyát, már beszól hogy jaj ne ide szarassuk blabla bla szerintem egy pár kutyás ismeri a szöveget. Na, besokalltam, szépen felvittem neki zacskóba a kutyakakit az ajtaja elé. 13 vagyok de nem hagyom magam, és én is azt mondom, ha felszedné néhány kutyás, már jobb lenne a kapcsolat a kutyás-nemkutyás között.
:O :D
Szerintem ezt a kutyaszar az ajtó elé dologra értetted, nem hagyom magam:D
Kérdező!
Látod? Ezért. Mert mindig találnak rá az emberek kifogást. Én már ott tartok, hogy mások után is fel szoktam szedni, ha a kutyánk a közelébe szarik. Egy zacskóba elfér és még a munka sem több vele, mert csak egyszer kell lehajolni.
Vanyyy! Köszönjük! Ezzel a húzásoddal és azzal, hogy még büszkén hangoztatod is, nagyon sokat tettél a kutyás-nem kutyás ellentét csökkentése érdekében.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:13
"nem mindig szedem össze, ha nincs a közelben szemetes nem fogom kilométereken keresztül vinni és sasolni, hogy hová lehet kidobni."
Az igazi söpredék kutyatartó iskolapéldája.
"Hánehogymávigyemkilométerekenkersztülaszart!" Kutyát tartani nem kötelező. Ha viszont tartasz, akkor annak vannak írott és íratlan szabályai, de látom téged ez nem kimondottan érdekel. Csak az a baj, hogy közvetve neked is köszönhetjük, hogy ennyire nagy az ellenszenv a kutyásokkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!