Miért nem szeditek össze a kutyátok után a kutyakakit? Tisztelet a kivételnek!
Hát igen, kifogás az mindig van, de azért örömmel olvasom, hogy van még néhány ember, aki összeszedi a kutyája után az összeszedni valót. És igen, sajnos sok olyan hozzáállású emberke van, aki nem törődik vele, még ő van felháborodva, és szítja ezzel az ellentétet a kutyások és nem kutyások között. Holott azt gondolom, hogy tudnánk békében egymás mellett élni mindenféle probléma nélkül. Aki meg nem szedi össze, mert mint ahogy az egyik hozászóló írta, hogy kifogás az mindig van...az nem tudom, hogy mit szólna, ha a pici gyereke (mert vagy volt, vagy lesz neki...) kismotorozás, szaladgálás, labdázás közben beleborul tenyérrel a kutyapiszokba... Az meg, hogy nincs zacskó, szerintem nem lehet kifogás. Nekem sem biztosít az önkormányzat pelenkát, magamnak kell megvenni. Hiszen én vállaltam a gyereket. És ez így igaz a kutyásokra is...
Az meg hogy a fűre ki van téve, hogy kutyát odavinni tilos, hát jó...igazából sajnos ez nagyon kevés embert érdekel, ugyanúgy odaengedik a kutyát. És nyilván nem azért van a park, hogy a kutyák oda ürítsenek.
16:03-asnak: annál értelmesebbnek tartom magam, hogy lehordjam a bébikakit, de amint mondtad annyi kutyakaka van, hogy az már fel sem tünne talán. De nem tudom, hogy 10-ből hány kutyás dicsérne meg érte. Szerintem senki...De lehet hogy egyszer ki kéne próbálni.
Én azt nem értem, hogy aki nem szedi fel, az saját maga nem lép bele? Vagy ti nem szerettek a fűben üldögélni? Pont aki kutyázik, az van kitéve leginkább a kutyakaka problémának. Mi járkálunk be alabdáért a bokorba, mi mászkálunk a fúben, a mi kutyánk viszi haza a lábán, és mi dobjuk bele a labdát is. Legalább saját magunk miatt, miért nem lehet lehajolni?
Egyébként én is azt nyomom amit Z.O.L. ha ott egy másik, karnyújtásnira, felszedem azt is.
Z.O.L. és akik még összeszedik a többiek után...köszönet érte, példát vehetnének rólatok! :) És kedves utolsó! Igen, ti meg pláne ki vagytok téve ennek a kutyagumi ügynek...
Ha másokért, gyerekekért nem, akkor legalább magatok miatt szednétek össze kedves nem összeszedők!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!