Akinek itt van Beagle keveréke, attól kérdezem hogy a ti kutyátok engedelmes és okos? Milyen trükköket tud?
Jó terv:-)
Mindkét fajta okos, de a beagle elég makacs akaratos fajta. Egyet ismerek a gazdija mindennap fut vele az erdőbe. Nagyon jól nevelt sok mindent tud. Szerintem nem lesz gond ha odafigyelsz és következetes vagy.
Beagle és nj keverék, na erre nagyon kíváncsi lennék :)
A beagle makacs, nehezen kezelhető (sok esetben), egy nj pedig issza a gazdi szavait. Kivételek persze lehetnek, de most általánosságban beszéltem :)
Szóval jó kis párosítás, nagyon kíváncsi vagyok a jellemére :)
Tanítani egész biztos, hogy őket is tudod majd, mindegyik kutyát meg lehet tanítani bármilyen trükkre, csak maximum a tanulási időben vannak különbségek :)
Tesómnak beagle-pittbull keveréke van. 4 hetes volt a kutya amikor kapták.
Okos nagyon, engedelmes, pórázon szépen jön. Imádja a kölyök kutyákat.
Viszont iszonyú kártékony. Eddig kb 16 távirányítót evett meg. 5-6 melltartót, 1 vastag munkás nacit, rövidgatyákat, meg az acél betétes szemüveg tokomat.
5 hónapos kora óta szoba tiszta. A beagleknél ez sokáig tart.
Nekünk előtte, sulis koromban volt nj-unk. A leg könnyebben tanítható kutyánk volt. Mindenki imádta. Okos volt, engedelmes, póráz nem is kellett neki. És arra sem emlékszem hogy kártékonykodott volna. Igaz a csipogós játékok csak egy napig tartottak neki. :-)
Tegyél már fel képet légyszi! Én is kíváncsi vagyok.
Ha a beagle jellemét örökölte akkor a tanítása nagyon egyszerű lesz. Jutalomfalattal nagyon könnyen tanítható a hasát nagyon szereti. Ha tanítani szeretnéd itt egy nagyon jó kis oldal az alap trükkök megtanítására: [link]
-Fontos hogy türelmes legyél vele mert a beagle nagyon makacs kutyafajta de mivel keverék akkor lehet hogy egy kicsit könnyebb dolgod lesz.
-A beagle egy nagyon okos könnyen tanítható kutyafajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!