Hogy viseli a kutyátok a meleget?
éjjel adsz enni a kutyádnak :DDD az ilyenektől el kéne venni...
kérdező: A miénk is így van, sokkal ritkábban eszik, amióta ilyen meleg van, de kutyafuttatóban ma futkározás után kb. fél liter vizet belefetyelt. :)
Én Magyarországon lakom, és mégis 10-kor etetek
Na és? Amelyik kutya egy nap egyszer kap enni, annak amúgy is mind1, hogy reggel 8-kor, délben, vagy éjfélkor kapja,mert 24 óra így is úgy is eltelik a két etetés között, amelyik meg kétszer kap, annak meg végképp mind1.
Én egy nap egyszer etetem őket, este 10-kor van a főétkezés, de egész nap kapnak jutalomfalatot, mivel gyakorlok, meg sétálok velük, szóval nem éhesek...
Sőt, még koplaló napot is tartok, igaz, nem hetente, hanem két hetente, de mégis...A kutyáim köszönik szépen jól vannak, nagyon jó húsban vannak, és nem alultápláltak...Nem is tudom, hogy hogy lehet abba belekötni, hogy ki mikor eteti, lakhelytől függetlenül...nagyon érthet a kutyákhoz az, aki ezt leírta...
Amúgy, kérdező, a melegben sok kutya nehezebben eszik, te sem eszel olyan sokat +30fokban, inkább iszol.
Ha látod rajta, hogy nem nagyon akar enni, etesd később, amikor hűvösebb van, majd meglátod, hogy mennyivel szívesebben eszik.
És ne hidd azt, hogy ez állatkínzás, azért mert egy két nagyokosnak van ilyen megnyilvánulása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!