Szerintetek ez így jó volt?
Szerinted a kutyádnak úgy kellett volna megdolgoznia a csirkéért, hogy megeszik egy tablettát?
Ha azt mondta volna neki, hogy ül, marad, pacsi, szerintem kb mindent megcsinál, de az, hogy a csirke előtt valami mást megegyen...ez így értelmetlennek tűnik.
Az, hogy egy állat valamit megegyen, -még ha alapesetben szereti is- szerintem nem lehet ráerőltetni. Én legalábbis nem látom értelmét az e fajta nevelésnek.
Előbb utóbb megértette volna, hogy mit akarsz. Én biztosan úgy csináltam volna, hogy elteszem a csirkeszárnyat, 5 perccel később odaadom neki a tablettát, és ha megeszi, akkor dicséret, és utána mehet a csirkeszárny.
Az, hogy ő megeszi a tablettát, az nem feladat, értsd már meg! A csirkeszárny sokkal ízletesebb, illatosabb, persze, hogy inkább azt akarja megenni.
Biztos vagyok benne, hogy ezerrel megdolgozott volna a csirkéért, ha normális feladatot adsz neki.
Igen leejtettem a földre, amire a kutya nem rohan rá. Tökéletesen tudja. Attól mert a földre esett az még az enyém.
Ahogy már írtam. Valójában nem is akartam hogy, megdolgozzon a szárnyért. Én csak be akartam neki adni előtte a tablettáját amit kiköpött, többszöri próbálkozás után is. Nos, miután kiköpte, én pedig kérvényezte hogy egye meg a tablettát, így már feladat lett belőle. Ezek után nem akartam semmiképp odaadni neki, hiszen akkor az van amit a kutya akar.
Az ember számára ízletes, kutya számára füszeres csirkeszárny, alatt értettem azt hogy, nem való a kutyának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!