Szerintetek ez így jó volt?
Na igen, meg kellene értened, hogy a tabletta bevétele, az számára nem feladat, csak egy rosszabb falat, mint a szárny.. ő kutya, nem ember!!!!
Most gondolj bele, ha már ennyire emberfejjel gondolkodol... ha te mindig csak kenyeret ennél, aztán egyszer csak kapnál egy finomabb falatot, de meg kellene enned előtte a kenyeret.. jó, persze, megennéd, mert tudod, hogy utána megkapod a falatot, de a kutya ezt nem tudja így átgondolni.
Nehéz egy olyan kérést teljesíteni, amit nem ért:)
Ha már elővetted a csirkeszárnyat, és ismered a kutyát, hogy mondjuk haspók, és már annak az illatára van fixálva, akkor odaadod neki, esetleg előtte leülteted, hogy kapjon valami feladatot. A tablettaevést nem érzi annak...
Ez az egész, az lesz amit én akarok hozzáállás csak akkor kivitelezhető, ha a kutya is érti, mit akarsz...
Mi az első féregtelenítő tablettát le akartuk tolnia kutya torkán. Teljesen ki voltam akadva, hogy a kölyök miért nem engedelmeskedik. Most meg fogjuk, összetörjük és beletesszük a kajájába... attól nem leszek kevésbé falkavezér, hogy nem kényszerítem felesleges dolgokra.
Egyébként miután megette a jóval nagyobb jutalmat jelentő csirkeszárnyat, simán megette volna a tablettát is...
"Az istennek nem akart a csirkeszárnyamért megdolgozni,".
ezt te irtad.
"Töbször leírtam már hogy valójában meg sem kellett volna dolgoznia érte. Csak a szokásos tablettáját akartam neki odaadni."
Saját magadnak mondasz ellent. Egyszer azt írod, hogy utasítottad, hogy egye meg, utána meg azt, hogy ez nem feladat volt.
Értem, hogy a kutya "megtagadta" a Te kérésedet/utasításodat, de szerintem akkor is logikus a kutya reakciója. Még ha az a Te elképzeléseidnek nem is felel meg. Itt már 10-en leírták, hogy nem volt jó, ahogy csináltad.
Ha saját magadat akarod meggyőzni arról, hogy jól csináltad, akkor hajrá. Szerintem nem.
Bozsikrisz!
A helyzet. A csirkeszárny egy bizonyos helyen, ahol a kutya tudja tökéletesen, hogy hiába van vele egy térségben, az nem az övé. Én odamentem, és eközben arra gondoltam hogy majd utánna megkapja a szárnyat, odaadtam neki a tablettát amit kiköpött és folyamatosan a szárny felé lesett. Gondoltam, hátha véletlen, odadtam megint, ugyanaz történt. Ekkor a férjem is odaadta neki, ugyanaz történt. Ekkor KÉRTEM a kutyát, odadtam neki, ugyanaz történt. Majd parancsoltam, odaadtam neki, ugyanaz történt. Hát így lett belőle feladat. De nem a szó szoros értelmében. Így már remélem mindenki számára érthető és eléggé világos a helyzet. Az hogy egy térségben volt a kutya a szárnyal, nem mérvadó. Ízletesebbnél-ízletesebb illatosnál-illatosabb ételek szoktak vele egy térségben lenni, mégsem probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!