Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Benti kutyával hogyan oldjátok...

Benti kutyával hogyan oldjátok meg neki a pisi-kakit, ha dolgoztok és nincs otthon senki?

Figyelt kérdés
Pl. 8 órás műszak + utazás.
febr. 7. 14:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Leviszed munka előtt (azaz sokszor hajnalban), ez alap, akkor mehet séta, meg kaki-pisi, fárasztás.

Meló után hazamész, leviszed, majd kezdődik az egy-kétórás kutyás műszak séta, játékkal 😁

Hogyha nem akarod, hogy napközben romboljon a lakásban, akkor muszáj vagy lefárasztani, szóval menni kell vele akkor is, hogyha a fszod kivan mindennel és csak pihennél.

febr. 7. 14:32
 2/12 A kérdező kommentje:

Persze, ez érthető.

De ez legeslegjobb esetben is 9 óra távollét, inkább több, akár 10-11 óra.

Ennyi idő alatt nem piszkít a kutya a lakásba?

febr. 7. 14:37
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen esetben nem szabad kutyát vállalni.
febr. 7. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Ez már szenvedés a kutyának, bár lehet, hogy ki fogja bírni. Nem tudsz megkérni valakit, aki napközben egyszer leviszi?
febr. 7. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Kibírja a kutya 10-12 órát, csak nem jó neki - szevnedés is, és egészségileg sem jó neki.

Én emiatt nem vállalok kutyát, de mikor anyám meghalt, a kutyája hozzám került. Öreg kutya volt már, de anyám nagyon szerette. Nálam volt, míg el nem pusztult.

Én a lépcsőházból egy kislánynak (gimnazista, szóval annyira nem kicsi) fizettem, hogy minden nap suli után vigye le a kutyát. Az előszoba + konyha részben volt a kutya napközben, az innen a szobákba vezető folyosó ajtaját bezértam, és a lánynak csak a bejárati ajtóhoz volt kulcsa.

A kutya így nem szenvedett, a lány örült, mert tudott kutyázni, és még egy kis zsebpénzt is keresett.

febr. 7. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Én lefekszek este 10-kor (utolsó kiengedés 21:45 körül), kelek 6:30-kor és általában 7:30 körül engedem csak ki a kutyámat, mert nem akar felkelni. Még ekkor is úgy kell kirúgdosni szinte. Nagy ritkán szabadság alatt ha csak 8-9 körül kelek, bőven alszik addig ő is. Pedig egyébként egy pörgős kutya.

Na most ezek után minden lelkiismeret furdalás nélkül hagyom magára munkaidőben 8-9 órát, néha kicsit többet. Látom a kamerán, hogy alszik.

febr. 7. 15:22
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Én reggel 5-kor, délután 3-kor és este 8-kor viszem ki őket.
febr. 7. 15:45
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Miután a kutyánk elmúlt 6-7 hónapos, simán kibírja már. Ez van hogy 10 óra is lehet.
febr. 7. 16:38
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Szegény kutya. :( Mit fogsz csinálni amikor idős lesz?
febr. 7. 17:20
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

Reggel 4-től fél 6-ig séta, labdázás, engedelmesség gyakorlás.

Délután fél 3-tól fél 5-ig bandázás másik kutyával tó körül póráz nélkül.

Este fél 11-kor 5 perc, pisi-kaki.

Szabadnapokon napközben van egy plusz eü 5 perc délelőtt 10-kor vagy a délutáni bandázásból kirándulás lesz és akkor előbb indulunk.

febr. 7. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!