Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen ütemezéssel sétáltatját...

Milyen ütemezéssel sétáltatjátok a kutyát?

Figyelt kérdés
Szóval hányszor és milyen hosszan viszitek le?
tegnap 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Mikor van rá pár percem.
tegnap 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

kis termetű kutyám van, fiatalabb korában 2szer volt nagy séta, reggel és este, általában 1 óra szokott lenni egy séta, télen nyilván kevesebb idő és kabáttal, ezen kívül nekem van udvar itthon, és kiszoktam engedni 2-3 óránként az udvarra 15-60percekre, tőle függ

viszont már öregedik, egyszerüen a második sétát már nem hajlandó meg csinálni, el sem akar menni a másodikra, megáll, húz vissza, napi 1 óra séta így elég neki, de ugyan úgy ki viszem az udvarra még, de már az is kevesebb idő töltés

de én home-office-ban vagyok, itthonról dolgozom, így több időm van a kutyára

tegnap 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kerti kutya. Napi 1x. Még most is sétálunk:D

2-3 órát vagyunk kint. Ebben benne van a futatózás, labdázás, tanulás, séta, buszozás vagy biciklizés. Általában fél nyolckor indulunk, 10 fél 11 fele érünk haza. Ilyenkor már tényleg csak a pajtikkal bandázunk zárásig senki sincs kint későn a hidegben.

tegnap 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Round robin ütemezés szerint megyünk.
tegnap 22:04
 5/7 anonim válasza:
100%
Kertes házban lakunk. Esti séta szokott lenni. Kb 1 óra. Meló után nekem is jól esik a séta, plusz az a kis labdadobálás.
tegnap 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szintén kertes ház, nálunk is egy óra esti séta van minden nap, hétvégén 1-1,5 óra, időjárástól függően.
tegnap 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Panel kutya, menhelyi juhászkutya keverék, fiatal, aktív, játékos, fürge.

Reggel 6-kor 20 perc kell neki, hogy tudjon 2x kakilni.

Kaja, utána 3 órával később 2 órás rosszalkodós séta, többnyire szántóföldön, tó körül szabadon, botos játszi, labdázás, másik kutyákkal szaladozás.

Délután 3-4 körül egy-másfél órás városi séta vagy szintén 2 órás szabadon rohangálós, ha jön haverkutya.

Vacsi 6-kor, majd 8-kor fél óra séta + kertben rosszalkodás + éjfél körül még egy udvari pisi.

tegnap 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!