Mit tegyek a kanapéra, hogy ne menjen föl a kutya illetve, hogy szoktassam le róla 4,5 évesen, hogy fölmenjen?
Tisztára összeszőrözi a plédet, amit apu azért tett rá, hogy ne a bőr kanapé legyen olyan, de én így meg nem tudok a kanapéra ülni, mert tiszta szőr leszek a plédtől, de apu nem hajlandó se levenni a plédet, se leszoktatni róla a kutyát. E 4,5 éves francia bulldog amúgy meg.
Apu imádja, de nekem legtöbbször a hócipőm tele van vele, pedig papíron az én nevemen van, de már bánom, hogy örökbefogadtam.
Nem gondoltam, hogy ennyi probléma lesz vele.
A helyemet azért nem kéne elvennie. Ott a sajátja, feküdjön abban!
Kérdező vagyok!
Arra gondoltam még, hogy egércsapdákkal rakom tele a kanapét, de az nyilván gonoszság, és apu se egyezne bele, amennyire ragaszkodik ehhez a kutyához.
Jobban szereti, mint én.
Aztán az én kutyám!
Nem csodálom hogy jobban szereti. Egy patkány van csak abban a házban, aki rá akadhatna a csapdára; te.
Költözz el vagy alkalmazkodj és vegyél gurigás szőrtelenítőt.
Jó kis menhely lehetett amúgy hogy a nagy semmire adtak neked kutyát. Egyszer akartam örökbefogadni, de saját ház, kereseti igazolás, minden kellett volna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!