Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek a kanapéra, hogy...

Mit tegyek a kanapéra, hogy ne menjen föl a kutya illetve, hogy szoktassam le róla 4,5 évesen, hogy fölmenjen?

Figyelt kérdés

Tisztára összeszőrözi a plédet, amit apu azért tett rá, hogy ne a bőr kanapé legyen olyan, de én így meg nem tudok a kanapéra ülni, mert tiszta szőr leszek a plédtől, de apu nem hajlandó se levenni a plédet, se leszoktatni róla a kutyát. E 4,5 éves francia bulldog amúgy meg.

Apu imádja, de nekem legtöbbször a hócipőm tele van vele, pedig papíron az én nevemen van, de már bánom, hogy örökbefogadtam.

Nem gondoltam, hogy ennyi probléma lesz vele.

A helyemet azért nem kéne elvennie. Ott a sajátja, feküdjön abban!

jan. 31. 07:18
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok!

Arra gondoltam még, hogy egércsapdákkal rakom tele a kanapét, de az nyilván gonoszság, és apu se egyezne bele, amennyire ragaszkodik ehhez a kutyához.

Jobban szereti, mint én.

Aztán az én kutyám!

jan. 31. 07:22
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Nem csodálom hogy jobban szereti. Egy patkány van csak abban a házban, aki rá akadhatna a csapdára; te.

Költözz el vagy alkalmazkodj és vegyél gurigás szőrtelenítőt.

Jó kis menhely lehetett amúgy hogy a nagy semmire adtak neked kutyát. Egyszer akartam örökbefogadni, de saját ház, kereseti igazolás, minden kellett volna hozzá.

jan. 31. 07:33
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Miért is apádnak kellene nevelnie a TE kutyádat???
jan. 31. 07:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek veled. Neked nem való kutya sem másik állat. Minek fogadtad örökbe? Belegondolhattál volna abba, hogy mikkel jár! Igen, hullik a szőrük (erre egyébként feltalálták a porszívót) és az elején bepiszkítanak a lakásba is (emiatt pedig még többet kell takarítani, mint alapjáraton). Ha akkor nem volt benned némi felelősség mikor elhoztad, akkor legalább most legyen és próbálj meg keresni neki egy olyan gazdit, aki szeretni fogja és nem olyan irigy a kanapén a helyére, mint te! Basszus hihetetlen néhány ember…
jan. 31. 13:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Én konkrétan nem is értem, amit írsz. "Nem tudsz" a kanapéra ülni, mert szőrös leszel? Mi köze van a kettőnek egymáshoz? Valami bajod lesz a szőrtől? "Elveszi" a helyedet? Mekkora ez a kanapé?
jan. 31. 18:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Minek kellett neked egyáltalán kutya? Kitalálom, hisztis, elkényeztetett kamasz vagy, aki gyorsan megunta a kutyulit, mert az nem úgy viselkedik, mint egy plüss.

Kár, hogy téged sem neveltek meg a szüleid.

jan. 31. 21:09
 7/11 Senior Séf ***** válasza:
6-ossal maximálisan egyetértek.
febr. 1. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Meg kell tanítani a kutyának hogy nem mehet fel a kanapéra. Kezdd azzal hogy ha felugrik, akkor leteszed és mérgesen rászólsz "nem". De ezt mindenki minden esetbe tartsa be.
febr. 3. 16:04
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem adhatom örökbe, mert apu nem megy bele, pedig az én kutyám.

Jól le is cseszett érte, hogy én milyen alapon akarok megválni tőle.

Azt hiszi, hogy szeretem, pedig napi kétszer is csak azért viszem őt ki, hogy apu ne üvöltözzön velem.

Hihetetlen, hogy a saját kutyája mellett még az enyémet is hajlandó gondozni, csak, hogy ne kerüljön el innen, de arra akkor már nem hajlandó, hogy papíron átírjuk az ő nevére, hogy ne engem vegyenek elő, ha valami történik vele.

És már egyszerűen nem merek neki szólni miatta, mert csak b*szogatást kapom tőle, de amikor kiviszem a helyét a szobámból, hogy ne velem legyen ez a kis bolhazsák, akkor már tudja mondani a magáét apu, hogy mert én hogy merésztelem őt kirakni innen, de amikor most majd költözök külön aputól külföldre, akkor ne féljetek a kutyusomat nem viszem magammal! Itt hagyom apámnak, ha egyszer ő úgy is odavan érte, aztán többet se apu nem hall felőlem, se a kutyus, se anyu, se a tesóm, se a családom többet soha az életben ha egyedül csak rajtam múlik.

febr. 4. 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Na hogy téged nem adtak örökbe anno. Tipikus példája vagy, hogy mennyire kellene a fogamzás szabályozás.
febr. 4. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!