Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek a kanapéra, hogy...

Mit tegyek a kanapéra, hogy ne menjen föl a kutya illetve, hogy szoktassam le róla 4,5 évesen, hogy fölmenjen?

Figyelt kérdés

Tisztára összeszőrözi a plédet, amit apu azért tett rá, hogy ne a bőr kanapé legyen olyan, de én így meg nem tudok a kanapéra ülni, mert tiszta szőr leszek a plédtől, de apu nem hajlandó se levenni a plédet, se leszoktatni róla a kutyát. E 4,5 éves francia bulldog amúgy meg.

Apu imádja, de nekem legtöbbször a hócipőm tele van vele, pedig papíron az én nevemen van, de már bánom, hogy örökbefogadtam.

Nem gondoltam, hogy ennyi probléma lesz vele.

A helyemet azért nem kéne elvennie. Ott a sajátja, feküdjön abban!

jan. 31. 07:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ennyire nem kell ám zokon venni, hogy felment a kanapéra.. Persze, hogy édesapád ki van akadva rád, valószínűleg nem gondolta volna, hogy ennyire felelőtlen, leszrom féle, irigy ember lett belőled. Meg még lehetne sorolni. Nem félünk, hogy nem viszed magaddal ha elköltözöl! Hát hála isten! Jobb lesz annak a kutyának.
febr. 4. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!