Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg mindenkinek a saját...

Tényleg mindenkinek a saját kutyája a legszebb?

Figyelt kérdés

ma 12:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Imádtam a kutyámat, szerintem kifejezetten szép volt, de szigorúan, elfogulatlan szemmel pl. egy szibériai husky-t szebbnek találnék.
ma 12:21
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Számomra a legszebb fajta a szamojéd, de soha nem volt és nem is lesz ilyen kutyám.
ma 12:33
 3/16 anonim válasza:
93%
Az én kutyámat tartom a legcukibbnak, de ettől függetlenül szerintem a beagle-k a legszebbek.
ma 12:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A kutyáimnak van egy olyan versenyelőnyük a többi kutyával szemben, hogy az enyémek <3 Valamennyire látom, hogy hol térnek el a standardtól vagy az általánosan szépnek mondott anatómiától, de szerintem a szememen is van egy szűrő, ami a legcsodálatosabbá teszi őket :)
ma 14:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem nem csak arról szól, hogy a legszebb. Nyilván mindenkinek a saját kutyája lesz a szívének a legkedvesebb, és a szemében mindig is a saját kutyája lesz a top 1 összességében.

Pl. az említett szamojéd gyönyörű fajta, az tény, de ha pl. lenne egy boxerem, akkor a szememben ő lenne "A kutya", hiába általánosságban véve egy szamojédet szebbnek tartok egy boxernél. Szóval szerintem ez nem csak a szépségről szól, hanem úgy összességében.

ma 14:23
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Az enyém nyert egyszer best in show-t.
ma 14:28
 7/16 Katona Dius ***** válasza:
100%
Számomra a huskyk és a szibériai malamutok a legszebbek. Csivavám van és imádom. Aranyos, cuki, barátságos, hízelkedő kis pöttöm. De nem "szép".
ma 15:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Alaszkai malamut és szibériai husky. Szibériai malamut nem létezik.
ma 15:20
 9/16 Katona Dius ***** válasza:
100%
Bocsi, ezt valamiért mindig keverem :D
ma 15:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a magyar fajták közül a kuvasz tetszik a legjobban, de más fajtát tartok.
ma 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!