Én az álomfajtám tartom, nekem a skót juhász a legszebb. A sajátom pedig kiemelkedően szép szerintem.
Ettől függetlenül sok más kutyát is meseszépnek látok.
Nem küllem alapján választok kutyát.
Egészség, jellem, életmód, temperamentum fontosabb.
Husky szép, de a kék szeme nem kompenzálja, hogy ordít és vedlik mint a rossznyavaja.
A saluki szép, de macskát szétkapja, és nem tudnám eleget foglalkoztatni.
Az agarak elegánsak, de szoronganak, a kutyám ne szedjen már több nyugtatót mint én.
Ha nem is a legszebb, a lelki háttér miatt határozottan megszépül (megszebbül?) az ember szemében :)
Előre is elnézést a fajta kedvelőitől, de én például kifejezetten taszítónak találom a mopszokat. Tényleg bocsi, biztos bájos kutyusok, de én magam nem tartom szépnek őket.
Nagymamám detto.
Viszont úgy hozta az élet, hogy hozzá sodródott egy mopsz jellegű keverék. Kis elveszett jószág, valaki biztosan kidobta. Megpróbáltuk megkeresni a gazdiját, aztán új gazdit, de nem jelentkezett senki. Aztán szép lassan belopta magát a szívünkbe. Nagyon hálás, nagyon ragaszkodó kis vakarcs ♥
A mopszokat továbbra sem kedvelem, de őt kifejezetten szépnek látom, mert szeretem. Persze nem mondanánk rá nagyimmal, hogy a legszebb, de határozottan szép :D
Gyerek beagle, felnőtt golden retriever, ò meg az összes spániel... Nem is tudom melyik szebb, ja és azt hiszem fehér kuvasz az a nagytestű, okosarcú, az is gyönyörű fajta!!!
Nekem csak keverékeim voltak, meg tacskóm, de mind szép volt az is. De a fentiek szebbek.
A saluki is agár, viszont tévhitben vagy, hogy az agaraknak nyugtató kell. Volt magyar agaram, nem szorongott egyáltalán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!