Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beleegyezzek az elaltatásba?

Beleegyezzek az elaltatásba?

Figyelt kérdés

Van egy közel 4 éves labrador keverékünk. Sajnos a másik fajtáját nem tudjuk. A bátyámnak lett hozva, de ő nem törődik vele. Sajnos keveset is jár haza munkája miatt, de akkor sem törődik vele. Ő már egyszer kitette, de anyuék megkeresték és hazahozták a sintér karjaiból...

DE ez a kutya olyan hálátlan. Vicsorít és morog ránk, sőt még a csaunkra is. Aput már egyszer megharapta, akkor apu felhúzta, de leengedte... (tudom, hogy elég gonosz...)

Folyton ugat... ha elmegyünk akkor máshogy ugat...

Sajnálom is, de iszonyatosan félek tőle és gyűlölöm is...

2013. máj. 1. 12:48
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

3-mas! De fog már fel hogy így is lett hozva! Befogadtuk, hogy legyen egy esélye! De próbáltuk sétáltatni, meg se moccant! Próbáltunk vele játszani... semmi! És haraptassam szét magam vele? Minden... ismétlem MINDEN kutyánk normális volt... mindegyik tudott viselkedni!

A sintér nem viszi el, mert a nagytestű kutya nem kell a németeknek! Ő ajánlott egy olyan orvost aki elaltatná!

2013. máj. 1. 13:09
 12/36 anonim ***** válasza:
73%

7/valamennyi

Milyen egy undorító, gerinctelen féreg vagy. Hogy vagy képes ilyet leírni?

4éve amikor a kérdező magához vette, vagyis a családjához a kutyát felelősséget vállalt érte. Ha fajtatiszta, ha nem megétdemli az életet, egy élőlény nem pedig egy eldobható tárgy.

Egyébként elvileg a kutyák nem hálálkodnak, a jelenben élnek.

Milyen emberek élnek ma Magyarországon Istenem....

2013. máj. 1. 13:09
 13/36 anonim ***** válasza:
Honnan hoztátok?
2013. máj. 1. 13:16
 14/36 anonim ***** válasza:
84%

Adjátok el szerencsétlen állatot valakinek aki foglalkozna vele, és képes lenne megérteni. Nem ölhetitek meg csak azért, mert nincs megnevelve. Egy kis odafigyeléssel, utánaolvasással simán helyre lehetne hozni a hibát, de ha ezt nem vállaljátok akkor inkább ajándékozzátok el vagy adjátok be menhelyre.

Hogy gyűlölhetsz egy állatot? Csak a ti hibátok, hogy ilyen lett, ő nem tehet róla. Ha jól bánnátok vele, időt szakítanátok rá, szeretettel és türelemmel fordulnátok felé talán nem lenne ilyen.

Ha a gyereked rosszul fog viselkedni majd elaltatod?

2013. máj. 1. 13:18
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lett volna ha a kutyát ott hagytátok volna,jobb sora lett volna.Elhoztátok,aztán nem foglalkoztatok vele.Undorító amit csináltok.
2013. máj. 1. 13:22
 16/36 anonim ***** válasza:
84%

nem kellett volna elhozni,ha tudjátok,hogy milyen és nem tudjátok megnevelni...

ettől függetlenül a ti felelőségetek,miatattok kell meghalnia szerencsétlennek :(

mindenhol máshol jobb lenne neki..

kérdésre válaszolva

ne egyezz bele,vidd el labrador fajtamentéshez vagy a cerberostól kérj segítséget!

2013. máj. 1. 13:23
 17/36 anonim ***** válasza:
85%
7. válaszolónak: hogy mondhatsz ilyet? Hogy lehetsz ilyen szívtelen? Minden állat megérdemi az életet. Attól még hogy nem fajtatiszta, ugyan olyan kutya mint a többi. Csak a drága kutyára érdemes pénz kiadni, törődni vele mi? Te képes lennél végignézni egy állat szenvedését, csak azért mert nem fajtatiszta? Sose fogom megérteni az ilyeneket, akiknek egy állat nem bartáot, társat jelent, hanem csak egy státuszszimbólumot..
2013. máj. 1. 13:24
 18/36 anonim ***** válasza:
75%

Ès minek hoztátok el akkor?

Megpróbálod magadat tisztázni azzal hogy nincs pénz, meg nincs idő. Megmondom őszintén ez érdekel engem most legkevésbé. El tudom képzelni milyen helyzetben vagytok, vagyis annyira nem mert több àllatotok is van. Ha szeretnétek (nem tudom hogy vagy képes utálni) és hajlandó lennél èrte 10percet kutakodni a neten, nem pedig az első adandó alkalommal megölni akkor szegénynek talán lehetne még esélye. Fe amég csak a kifogásokat keresed és azt várod hogy támogassunk nem fogsz messzebre jutni.

2013. máj. 1. 13:30
 19/36 anonim ***** válasza:
65%

10.!

Szívesen hazavinném, de már így is sok állatom van a lakásban, és nem bírnánk még egy kutyust is anyagilag. Már több problémás cicát, kutyust, nyuszit, patkányt meg mindenféle állatot szelidítettem meg sikeresen, pedig csak 16 vagyok! Odafigyelés, idő és türelem kérdése. És SOHA de SOHA nem szabad az állatot hibáztatni. Ez a legfontosabb. Könnyes lett a szemem, mikor olvastam, hogy pénteken elaltatják. Nem szabadna beleegyeznie ilyesmibe az állatorvosnak.

2013. máj. 1. 13:34
 20/36 Hovarju ***** válasza:

Ha nincs rá idő,pénz, akarat és a kutya ilyen állapotban van (amiről főleg ti tehettek)jobban jár egy altató injekcióval.

Ti pedig ne tartsatok többé kutyát.

2013. máj. 1. 14:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!