Van egy közel 4 éves labrador keverékünk. Sajnos a másik fajtáját nem tudjuk. A bátyámnak lett hozva, de ő nem törődik vele. Sajnos keveset is jár haza munkája miatt, de akkor sem törődik vele. Ő már egyszer kitette, de anyuék megkeresték és hazahozták a sintér karjaiból...
DE ez a kutya olyan hálátlan. Vicsorít és morog ránk, sőt még a csaunkra is. Aput már egyszer megharapta, akkor apu felhúzta, de leengedte... (tudom, hogy elég gonosz...)
Folyton ugat... ha elmegyünk akkor máshogy ugat...
Sajnálom is, de iszonyatosan félek tőle és gyűlölöm is...
Ha ilyen jó javaslatokat tesztek mért nem viszitek el tőlem????? 15 vagyok! Próbáltam hívni azt a rohadt menhelyt, fel se veszik, a közeli menhelybe nem veszik be, a sintér nem viszi el! Kidobni nem akarjuk! Ahonnan hoztuk folyton vonyítottak és el akarták őket finom szólva tüntetni a Föld felszínéről! Szóval a halálból hoztuk vissza! Időnk lenne, igaz kevés, de lenne, de nem hallgat ránk! Hogy vinnénk kutyasuliba?
1. nincs is a közelünkben
2. a pórázt se viseli el
3. nem hallgat ránk, megharap
Kíváncsi lennék, ha a ti családotokat veszélyeztetné, akkor is így vélekednétek-e!!!!!
Nem undorító válaszokat kértem, hanem a KÉRDÉSRE VÁLASZOLÓT! AMI IGEN VAGY NEM
2013. máj. 1. 14:20
22/36 A kérdező kommentje:
MINDEN Kutyánk normális! Jól viselkedik!
2013. máj. 1. 14:21
23/36 Platypus válasza:
Ez nagyon úgy hangzik, hogy te már eldöntötted, és csak megerősítést keresel itt. A kutya nem "hálátlan", csak nem értitek a viselkedését és nem tudjátok, hogyan kell kezelni az ilyen helyzetet. Lehet, hogy nagyon sokat öltetek bele, de ha nem értetek a kutyák viselkedéséhez - és a pár mondatod alapján nagyon így van - akkor nem értek el vele semmi haladást. Nem feltétlenül kell költeni rá, ha nincs miből, csak rá kéne szánni magad egy-két könyv elolvasására. Akár pár hét alatt is csodákat érhetsz el, ha eltalálod a helyes viselkedést. Ez persze szakemberrel a legkönnyebb, de ha valaki nem tudja/akarja rászánni a pénzt, akkor a könyvek is használhatóak. Ha érdekel, akkor Jan Fennel könyvét el tudom küldeni neked(szkennelt verzió).
2013. máj. 1. 14:24
24/36 A kérdező kommentje:
Akkor inkább nem is kérdeztem jó?! Mert értelmes válasz nem sok jött....
2013. máj. 1. 14:27
25/36 A kérdező kommentje:
Platypus igen, kérlek szépen küld el... habár nem hiszem hogy sokat segítene...
2013. máj. 1. 14:28
26/36 anonim válasza:
Próbálkozz a fajtamentőknél meg a cerberosnál többször, hátha valaki felveszi.
2013. máj. 1. 14:45
27/36 A kérdező kommentje:
1 órája hívom őket de fel sem veszik
2013. máj. 1. 14:50
28/36 anonim válasza:
május elsején jó hogy nem veszik fel o.o
2013. máj. 1. 15:03
29/36 anonim válasza:
egyébként meg neked mi számít normális válasznak ?! Az hogy jaj igen altasd el hisz ti mindent megtettetek. Az egy dolog hogy a haláltól mentettétek meg de most újra oda akarjátok küldeni. El kéne kezdeni nevelni, falkasorrendet felállítani és nem eltántorodni attól mert harap. Felelősséget vállaltatok érte. Ha nem tudtok szakképzett segítséget igénybe venni akkor könyvekből kéne elkezdeni tanulni és tenni valamit. De ilyen hozzáállással.. Tényleg add be inkább fajtamentőknek, gondolom nem ma kell dönteni a kutya sorsáról.
2013. máj. 1. 15:06
30/36 A kérdező kommentje:
Ismét felhívtam őket, felvették és nem fogadják be!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!