Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám haldoklik a terhesség...

A kutyám haldoklik a terhességben?

Figyelt kérdés

Egy tacskó keverék kutya nagyobb állattól lett vemhes. A hasa rendkívül nagy, egy állatorvos szerint a kölykök szívják el a táplálékot az anyatesttől. Ő nem vállalta a műtétet (tegnap este) de egy másik orvos igen. Ő azt mondta, hogy etessük, és szombaton megműti, mert a műtéthez "fel kell táplálni" az állatot.

Az orvoshoz úgy került egyébként el, hogy elpusztult(nak nézett ki) és a gödröt ástuk neki :( mikor felült. Az orvos azt mondta, hogy csak elvesztette az eszméletét pár órára. Cukros ételt adtunk neki, jobban lett, de most ismét fekszik, nagy hevesen kapkodja a levegőt, és mintha szétfeszülne a hasfala. Folyik a nyála, ráadásul meleg is van.

Mit tegyek? A fájdalmain szeretnék elsősorban enyhíteni, de tudom, erre az emberi gyógyszerek nem alkalmasak.

Köszönöm...

2013. ápr. 26. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
86%
És mondd, hogy sikerült eljutnod odáig, hogy a kutyát nem merik megműteni, annyira gázos állapotban van? Az is a mi hibánk?
2013. ápr. 26. 21:51
 42/74 A kérdező kommentje:
"Mondjuk nem értem a dokit se miért nem műti azonnal, " erre adtam a választ. Szerintem világos. Úgy érzed, a te hibád?...
2013. ápr. 26. 21:54
 43/74 anonim ***** válasza:
88%

Hogy segítsünk?

Kérdés: A kutyám haldoklik a terhességben?

Válasz: Igen.

Kérdés: Mit tegyek?

Válasz: Írj fel néhány kórházat, mint a papagájos, és a lehető leggyorsabban vidd oda a blökit. Ez nem játék.

"Nem akarom, hogy szenvedjen. Elaltatni sem akarom"

Műttesd meg vagy altasd el. Mindkét megoldás megváltás lenne neki.

Szörnyű gazdi vagy. A kutyád esélyes, hogy nem éri meg a reggelt. Ha anno nem ül fel, talán már rég halott lenne. Remélem boldog vagy, jó éjt.

2013. ápr. 26. 21:55
 44/74 anonim ***** válasza:
67%
Hány éves vagy? Egy ovisnak nagyobb a felelősség-tudata
2013. ápr. 26. 21:56
 45/74 A kérdező kommentje:

A metaforikus szituációt sem akarom magyarázni. Nem a "sír mellett ébredt a kutya".

A gyakorikerdesek.hu oldalán a kérdés címszóval szereplő mondatnak kérdőjelre kell végződnie. Mennyi az esélye, hogy elolvasod a kérdést: "Mit tegyek?"

Mint írtam, nem egy orvossal beszéltem.

Kedves utolsó kérdező. 39.

A válaszokkal nem segít semelyikőtök sem.

2013. ápr. 26. 21:59
 46/74 anonim ***** válasza:
81%

Keress. Már. Meg. Egy. Nyomorult. Orvost. Aki még műteni is tud.

Ha az én kutyám lenne, a kutyus már rég egy kocsiban zötykölődne egy kórház felé menet, akár az ország túloldalán is.

2013. ápr. 26. 22:01
 47/74 A kérdező kommentje:
Most egy állatvédő szervezet segít. (Mit ne mondjak, hasznosabbak, mint ti :))
2013. ápr. 26. 22:03
 48/74 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén. Mi mi a répát tudnánk segíteni?
2013. ápr. 26. 22:05
 49/74 A kérdező kommentje:

Felhívták az orvosokat. Újra. Máris akad egy olyan, aki ajtót se nyitott, és a hatásukra máris várja a kutyát vizsgálatra.

Még mielőtt lecssztek azért, hogy hogy írok, hát telefonon.

2013. ápr. 26. 22:07
 50/74 anonim ***** válasza:
97%

Hallod, ha az általad leírtakat tényleg mind állatorvosok mondták, egy-kettőnek nem ártana visszaadnia a papírját.

Amúgy azért volt mindenki felháborodva, mert ennyi ideig hagytad szenvedni szegényt. (bár ezt, ha tényleg úgy van, ahogy leírtad, állatorvosok számlájára írnám)

Drukkolok a kutyusnak!

2013. ápr. 26. 22:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!