Gyors válaszokat kérek, mit tehetnék vele? Haldoklik.
Orvos kihív, nyugtató bead és lehet szállítani. Mielőbb, azonnal!
Életveszélyben van a kutyád!
Nem kis taknyos vagy,hanem felelőtlen kutyatartó.
Az állatorvosi segítség elmulasztása szenvedő kutyánál állatkínzás,és ez BŰNCSELEKMÉNY!
A doki kijön,leszedálja és megvizsgálja a kutyát,ennyire egyszerű.
Mi az,hogy még veletek is vad?Hogy bántok vele?Miért engedtétek szaporodni?
Oltást hogy szoktátok megoldani?
Aztaa, úristen. Nem térek magamhoz, ilyen létezik? Júúj, hát ezt biztos szörnyű látni is. Szegény kutya is.
Hát itt szerintem más megoldás nincs, csak az állatorvos. Legfeljebb ad neki egy nyugtatót, akkor már oda tud menni hozzá. Ez elég komoly dolog, nem hinném, hogy házilag megoldható. Pláne ha nem is enged oda titeket sem.
Orvos nélkül szerintem sem tudod megoldani,így meg nézed,ahogy szenved...
ha annyira vad,hogy még titeket is támad,akkor az éves veszettség elleni KÖTELEZŐ oltásokat sem kapta meg soha?
Sajnálom a kutyádat,hogy ilyen gazdája van,már ne is haragudj meg...(ja,mellesleg a 7-8 éves kutya nem mai csirke,ez tény,de normális körülmények között még élhetne pár évet szerintem...)
Mi az, hogy vad, még veletek is? Akkor eddig hogy kapta meg az oltásokat? Egy állatorvos tudja mit lehet kezdeni egy agresszív kutyával, irány a rendelő. Még a végén vérmérgezést kap szerencsétlen!!!
Nem vagyok állatorvos, de tuti, hogy itt csak a műtét segíthet.
Gondolod,hogy az ilyen költ a kutyára?Ilyeneknél fogyóeszköz a kutya,majd lesz kölyök a szomszédnál.
Kimagyarázza,hogy vad a kutya(gondolom,a jó tartási körülményektől kattant meg,valószínűleg láncon van),pedig csak sajnálja rá a pénzt.A távdignózis végülis olcsóbb,csak kár,hogy nem használ...
"azt hittük azért, a daganat miatt haldoklik szegény."
Nekünk az lett vola a fontos,hogy egyből elvigyük a kutyát! Állatorvos,utána meg menjetek pszichológushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!