Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyors válaszokat kérek, mit...

Gyors válaszokat kérek, mit tehetnék vele? Haldoklik.

Figyelt kérdés
A kutyám elég öreg, 7-8 éves. Van egy egyre növő daganat a jobb lábtövénél. Napok óta nem eszik, nem iszik, azt hittük azért, a daganat miatt haldoklik szegény. Viszont nem vér, hanem barnás váladék is jött ki belőle, büdös is. Most megláttam, hogy valószínűleg hasas volt és belehalt a kiskutya, ugyanis a hüvelyénél pici körmöket lehet látni, mintha a kiskutya lába lenne. Állatorvoshoz nem lehet vinni, mert vad még velünk is. Valami ötlet amivel meg lehet fialtatni? Nem kis taknyos vagyok, hogy kioktassatok. Köszi előre is.
2010. márc. 26. 18:02
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nem voltam érthető. A kutya kergeti az idegeneket, minket szeret, viszont sem felvenni sem szájkosarat nem lehet rá adni, mert akkor harap. Egyébként közel enged magához, oda is jön, de így értve vad. Állatorvos 2 is van. Egy magán aki csak fajtatiszta állatokat lát el és egy 'városi' aki jobban fél a kutyáktól mint bármelyik fóbiás és csak du. 5ig van szombaton meg 10ig. De valahogy mindenképpen el fogjuk vinni ha megharap is.
2010. márc. 26. 19:37
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Milyen orvos az, amelyik CSAK FAJTATISZTA kutyát lát el? Ha te fizetsz a szolgáltatásért?
2010. márc. 26. 19:45
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem felesleg tovább minősítenem az állatokhoz való hozzáállásotokat. Ha van egy kis eszed felfogod, hogy legközelebb inkább csak plüsskutyát...

De valamit még mindig nem értek. Itt mégis mit kerestél? Távgyógyítókat? Vagy akik azt mondják, hogy szórd körbe a kutyát porcukorral, dúdold el a boci boci tarkát ,köpj a hátad mögé egyet és pikk-pakk a kutyád megszül?

Szinte látom magam előtt, amit buzgón olvasod a válaszokat esetleg még keresgélsz vmit a neten, miközben odakint a kutyád olyan fájdalmakat élhet át, amit te fel sem tudsz fogni.

Olyan NINCS, hogy egy állatorvos csak fajtatiszta kutyát lát el. Ez kifogás.

Ha én odaállítok egy keverék kutyával, amit elcsapott az autó, azt mondja nekem, hogy bocsi ez a kutya szemmel láthatólag nem fajtatiszta, nincs törzskönyve, vidd máshová, mert én nem szennyezem be a kezem?

2010. márc. 26. 20:00
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon durva!!! Hihetetlen fájdalmat okoz az ilyesmi, azonnal hívjátok ki az állatorvost és legalább adjátok meg neki hogy ne szenvedjen tovább mielőtt kimúlik! Tudod milyen szenvedést okoz az egy élőlénynek ha belepusztulnak a kicsinyei és ott kezdenek el bomlani???

Ne is próbálkozz házi praktikákkal.

2010. márc. 26. 20:13
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Nincs oltási könyve? Van egy kutyád és nincs veszettség ellen bizonyítottan oltva?

Na, ez ténleg kezd durve lenni..

2010. márc. 26. 20:16
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

1.az állatorvost kilehet hívni

2. nem tudsz róla hogy terhes a kutyád?

3.ha reggel viszitek állatorvoshoz és tényleg belehalt a magzat akkor nem éli meg a reggelt

nem mentegetőzni és kifogásokat keresni kell hanem MOST elvinni állatorvoshoz vagy kihívni az állatorvost

te elsem tudod képzelni milyen fájdalmat érez szerencsétlen kutya?!

2010. márc. 26. 20:43
 27/34 Akiteki ***** válasza:
85%

Ez az egész kamu. Minél tovább ragozza, annál jobban belezavarodik. Egyik hülyeséget írja a másik után. Kezdődik ott: Egy szülés nem úgy zajlik, hogy meglátsz egy pici körmöt. A kutya burokban jön én nem lábbal, hanem fejjel vagy farral előre. Tehát körmöt látni szinte esélytelen.

Aztán hogy az állatorvos nem lát el, csak fajtatiszta kutyákat. Ezt a dumát beveszitek? Ugyan! Ilyen orvos nincs.

2010. márc. 26. 21:07
 28/34 anonim ***** válasza:
92%

Jajj, ezen az utolsó kommenten, és ahogy magam elé képzeltem a kutyust... egyszerűen én nem bírom, elsírtam magam. Hogy lehetnek emberek ilyen szívtelenek? Nálam több befogadott kutya van, és már, áh hagyjuk is.

Nagyon sajnálom a kutyát. Hiába írtam, nem talált az előbb sem meghallgatásra. sose tudnék ilyen lenni egy állattal. Mi lehet a kutyával?

Azért holnap írd meg, légyszi.

2010. márc. 26. 23:22
 29/34 Akiteki ***** válasza:
78%
Mi lenne: holnapra elpusztul. Ha már eddig meg nem történt.
2010. márc. 26. 23:45
 30/34 anonim ***** válasza:
75%

23:03 Minden szavaddal egyetértek!!

(Bár minden ember ennyire értelmes lenne, mint te! Nem lennének szenvedő állatok a világon.)

2010. márc. 27. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!