Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyors válaszokat kérek, mit...

Gyors válaszokat kérek, mit tehetnék vele? Haldoklik.

Figyelt kérdés
A kutyám elég öreg, 7-8 éves. Van egy egyre növő daganat a jobb lábtövénél. Napok óta nem eszik, nem iszik, azt hittük azért, a daganat miatt haldoklik szegény. Viszont nem vér, hanem barnás váladék is jött ki belőle, büdös is. Most megláttam, hogy valószínűleg hasas volt és belehalt a kiskutya, ugyanis a hüvelyénél pici körmöket lehet látni, mintha a kiskutya lába lenne. Állatorvoshoz nem lehet vinni, mert vad még velünk is. Valami ötlet amivel meg lehet fialtatni? Nem kis taknyos vagyok, hogy kioktassatok. Köszi előre is.
2010. márc. 26. 18:02
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
92%
De lehet hogy már csak az altatás, ha nem altatod el és hagyod szenvedni akkor állatkínzó vagy!!!
2010. márc. 26. 18:15
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
hívd az orvost. ad nyugtatót, megoldja, minden kutyánál megoldják. van olyan szer ami megindítja a szülést, de ezt te nemtudod beszerezni, beadni, és utánna segiteni nekih sikerüljön is.
2010. márc. 26. 18:17
 13/34 anonim ***** válasza:
93%

Jézusom, milyen felelőtlen vagy!!!!

Azonnal hívj állatorvost, majd ő tudni fogja, hogyan nyugtassa meg a kutyust! Ha nem cselekszel, az

á l l a t k í n z á s !!!

Itt csak orvos segíthet, mi (sajnos) nem!!!

2010. márc. 26. 18:27
 14/34 anonim ***** válasza:
92%

Ha tudnám, hol laksz, odamennék és felpofoználak.

Természetesen miután kihívtam egy orvost a kutyádhoz.

2010. márc. 26. 18:29
 15/34 anonim ***** válasza:
93%

Kíváncsi vagyok, hogy mit tesztek vele, hogy vad veletek.. Mi befogadtunk egy kutyát aki süket volt mert egyszer úgy megverték és eltalálták a fejét, hogy megsüketült, teljesen.. bizalmatlan volt mindenkivel elején még ránk is morgott és harapott de a végén úgy magunkhoz tudtuk szoktatni, és úgy megszeretett minket, hogy nemcsak hogy simogatni, de még sétáltatni is tudtuk.. pedig ő aztán tényleg vad volt.. és orvoshoz is vittük, amíg meg vad volt az orvost hívtuk ki hozzá igaz, hogy drágább volt de kihívtuk, hogy megkapja az oltásait.. szóval ennyit rólad.. többet ne tarts se kutyát se semmilyen más állatot én azt tanácsolom..

19/L

2010. márc. 26. 18:42
 16/34 A kérdező kommentje:
Igen vad. Nálunk nem régóta van (félév), úgy hoztuk el egy helyről, ahol nem szivesen látták. A volt gazda azt mondta, megnézette a daganatot, de mivel nem műthető el kellett volna altatni ők meg nem adtak ki erre pénzt. Egyáltalán nem sajnálom a pénzt a kutyára, mert igaz, hogy kevés ideje van itt, de mindenki nagyon szereti. Nem úgy vad, hogy megharap, meg lehet simogatni is, de ha már szájkosarat akarok rárakni akkor már megkap és az idegeneket is kergeti. Állatorvoshoz csak az oltási könyv hiányába nem vinném, de mivel más nincs reggel elvisszük szerencsétlent. A becsmérlő, bunkó tahó válaszokat köszönöm, nem kérem.
2010. márc. 26. 19:00
 17/34 anonim ***** válasza:
81%
pedig megérdemled!!!!
2010. márc. 26. 19:03
 18/34 anonim ***** válasza:
86%

Namostakkor el lehet vinni orvoshoz vagy nem?

Mert a kérdésben azt írtad, hogy lehetetlen, most pedig azt hogy akkor holnap reggel.

Akkor kérdezek én. Miért nem most?

Csak úgy körülbelül tisztában vagy azzal, hogy mit jelent ha elpusztult benne a kölyök? Mármint másképp fogalmazok: nem biztos hogy a kutyád túléli az éjszakát ha valóban ez történt.

De tudod mit? Lehet jobb is lesz neki így.

Csak egy kérés a jövőre vonatkozóan: Soha ne tarts állatot!

2010. márc. 26. 19:07
 19/34 anonim ***** válasza:
90%
Mi a francért vársz reggelig???? Erre nincs ép ésszel felfogható magyarázat!!! Vedd már észre magad, és VIDD AZONNAL! Még egy éjszakát akarod kínozni????
2010. márc. 26. 19:13
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Szép, hogy befogadtátok. Az már nem, hogy nincs oltva. Ezért bünti jár. Arra számíts, komoly kezelések kellenek majd a kutyának, ha egyáltalán megéri az orvost. Ami vele most történik, azt hullamérgezésnek, vérmérgezésnek hívják.
2010. márc. 26. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!