Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyors válaszokat kérek, mit...

Gyors válaszokat kérek, mit tehetnék vele? Haldoklik.

Figyelt kérdés
A kutyám elég öreg, 7-8 éves. Van egy egyre növő daganat a jobb lábtövénél. Napok óta nem eszik, nem iszik, azt hittük azért, a daganat miatt haldoklik szegény. Viszont nem vér, hanem barnás váladék is jött ki belőle, büdös is. Most megláttam, hogy valószínűleg hasas volt és belehalt a kiskutya, ugyanis a hüvelyénél pici körmöket lehet látni, mintha a kiskutya lába lenne. Állatorvoshoz nem lehet vinni, mert vad még velünk is. Valami ötlet amivel meg lehet fialtatni? Nem kis taknyos vagyok, hogy kioktassatok. Köszi előre is.
2010. márc. 26. 18:02
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Némelyikőtök meglehetősen idióta vagy esetleg értelmi fogyatékos. Nem a daganatból jött a váladék, hanem valszeg a magzatvíz folyt napok óta. Mivel leírtam, hogy az MAGÁN orvos és igen, csak FAJTATISZTA kutyákat lát el, egyébként kézségesen átküld a helyi állatorvoshoz. Leszarom ki mit gondol, mint kezdtem is, csak ötleteket vártam, mivel lehet segíteni neki, de szerencsére még az este megoldódott, mert megfialt magától egy teljesen életképtelen, kb. 10cmes kiskutyát. Azóta jólvan, semmi baja.
2010. márc. 27. 07:28
 32/34 A kérdező kommentje:

3x fialt már és mind 3x 1 db kölyke lett. Most is csak ez az egy volt neki. Rém értelmeseknek: IGEN JÓL VAN.

Eszik, iszik csóválja a farkát, játszik a másikkal. A baja ez volt, hogy hamarabb fialta meg a kölykét. De olyanoknak lehet is magyarázni, akiknek a kutya csak "cukika". Na de no komment emberek :)

2010. márc. 27. 13:42
 33/34 anonim ***** válasza:
69%

Nemrég vanm nálatok,és már háromszor ellett?

Ugyan miért engeditek szaporodni,mikor kóbor kutyák ezrei,tízezrei vannak gazda nélkül,esélytelenül?

Arról nem beszélve,hogy minek elletitek a beteg,dagnatos kutyát?

Ti vagytok a felelőtlen kutyatartó mintaképei!

2010. márc. 27. 15:45
 34/34 anonim ***** válasza:
82%
Kár,hogy nem tudjuk,hol lakik a kérdező,egy feljelentést álatkínzásért megérne,vagy esetlegb a radikális állatvédőket.
2010. márc. 27. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!