Egy tacskó keverék kutya nagyobb állattól lett vemhes. A hasa rendkívül nagy, egy állatorvos szerint a kölykök szívják el a táplálékot az anyatesttől. Ő nem vállalta a műtétet (tegnap este) de egy másik orvos igen. Ő azt mondta, hogy etessük, és szombaton megműti, mert a műtéthez "fel kell táplálni" az állatot.
Az orvoshoz úgy került egyébként el, hogy elpusztult(nak nézett ki) és a gödröt ástuk neki :( mikor felült. Az orvos azt mondta, hogy csak elvesztette az eszméletét pár órára. Cukros ételt adtunk neki, jobban lett, de most ismét fekszik, nagy hevesen kapkodja a levegőt, és mintha szétfeszülne a hasfala. Folyik a nyála, ráadásul meleg is van.
Mit tegyek? A fájdalmain szeretnék elsősorban enyhíteni, de tudom, erre az emberi gyógyszerek nem alkalmasak.
Nem láttam, ez csak valószínű, mert azzal a kutyával szoktak szaladgálni ha átjutnak egymás kertjébe.
Egyébként már közel háromszor hordott ki nagyobb kantól utódokat.
2013. ápr. 26. 19:38
22/74 anonim válasza:
Hol a francba laksz?
2013. ápr. 26. 19:39
23/74 anonim válasza:
Próbáld megmenteni azt a szerencsétlen kutyát, akármibe kerül is, ha már voltál olyan ostoba és felelőtlen, hogy hagytad vemhesülni, hogy már sokadjára gyártod a kölyköket! És ha felépült, keress neki egy nálad sokkal jobb érzésű, intelligensebb embert, aki esetleg figyel is a kutyára, akinek nem azért kell, hogy agyba-főbe szaporítsa! És többet eszedbe ne jusson semmilyen állatot tartani, mert neked nem megy!
2013. ápr. 26. 19:43
24/74 sippara válasza:
Hát ehhez külön gratulálunk. Undorító vagy. Ha létezne az embernél jóval nagyobb testű emberszabású, amitől az ember képes lenne utód kihordására, esküszöm, kerítenék valahonnan egyet, hogy megrakjon téged is, meg az egész családot, ha a kutyának jó volt, nektek is jó lesz, nem?
Pedig ritkán szoktam kiakadni, kezdem megszokni, hogy itt a kérdezők fele olyan szinten buta és/vagy lusta és/vagy emberileg undorító, hogy az is kérdés, hogy maradtak életben ezidáig (vagy hogy ki gépel helyettük), de TE apám, te viszed a prímet.
2013. ápr. 26. 19:45
25/74 anonim válasza:
A dokinak üzenem, hogy egy f@sz! A kutyát mindenképp műteni kell mert ez az egy esélye van a túlélésre és tök mindegy mikor evett utóljára, ha nem akarja altatni akkor érzéstelenítse és úgy vágja fel, és azt a kutyát nem órákra kell altatni, hanem kb 20 percre mert ennél nem több kiszedni a magzatokat. Ennyi sok szerencsétlen f@sz orvost... Kérdező nem az a gond, amit a doki mond, hogy altatás egyebek, hanem az, hogy nem ért a császárhoz és nem mer belevágni. Szombaton is ugyanezt fogja neked mondani, hogy ha nem evett, meg ha láttatok egy fekete macskát akkor nem jó ötlet megműteni...Kérdező mi csak itt abban tudunk segyíten, hogy hova vidd a kutyád de ahhoz az kell, hogy megírd merre is laktok. Az, hogy a kutyát hogy viszed orvoshoz már neked kell megoldanod. Legrosszabb esetben buszra szálltok mert lehet buszon kutyával utazni.
2013. ápr. 26. 19:52
26/74 anonim válasza:
Nekünk a kis termetű kutyánkat aki már 2 napja csak feküdt, ölben vitte el mamám az orvoshoz, visszafelé pedig altatásban-ölben, törölközőbe bugyolálva mindezt TÖMEGKÖZLEKEDÉSEN. Szóval nincs kifogás, el kell vinned bármi áron is! Ha a kutya már ilyen állapotban van teljesen mindegy neki, hogy hol van és meddig!
2013. ápr. 26. 20:07
27/74 anonim válasza:
Nem akarod véletlenül megadni a címedet? Lennének ötleteim, kihez juttassam el...
2013. ápr. 26. 20:39
28/74 A kérdező kommentje:
Állatkórház, Gyula. Az orvos azt mondta, kapjon algopirint, és nem műti meg. Természetesen mindenkit leszavaztam, aki nem a kutya betegségén, hanem az "enyémen" segítene.:)
2013. ápr. 26. 20:57
29/74 A kérdező kommentje:
Bélcsavarodása van, és ha megéri a holnapot, reggel 7-kor fogják műteni.
Minden embernek gratulálok. A segítségnyújtás már abban is megjelenik, hogy itt feltettem a kérdést. Lehet, hogy mint sok ember, majd szépen agyonütöm, és akkor nem kell itt oltanotok, mert nem lesz semmilyen kérdés...
2013. ápr. 26. 21:00
30/74 anonim válasza:
Bélcsavarodásban reggel 7-ig sajnos simán elpusztúlhat. Mondjuk nem értem a dokit se miért nem műti azonnal, és hogy diagnosztizálta telefonon keresztűl. Ráadásúl neki tudnia kell hogy ebben az esetben minden perc számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!