Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet, hogy haldoklik? Neked...

Lehet, hogy haldoklik? Neked hogy haldoklott a kutyád?

Figyelt kérdés

nagyon Zihál, nem eszik napok óta, nagyon gyenge, nem tud felkelni ha igen, vonszolja magát. volt székelési gondja de ma és tegnap sikerült neki. Ezek ma erősödtek fel,

mivel nem vagyok otthon én csak ennyit tudok tenni, hogy itt informálódok.

Az otthoniaknak mondtam, hogy vigyék el orvoshoz, nem tudom lesz-e belőle valami...:(

A németjuhász kutyánk 10 éves lesz márciusba...

Nekem azért is lenne fontos, hogy haldokolhat-e mert holnap reggel hazautaznék...

Lehet hogy haldoklik?

2013. febr. 11. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megmondták már, jól felszerelt rendelőbe vidd és ne temesd el előre. Orvos kell neki, és még lehet jó pár szép éve.
2013. febr. 11. 21:15
 2/6 kira kenzo ***** válasza:
78%
Ezt így nehéz megmondani. Az biztos hogy nagyon beteg, és orvos kell neki.
2013. febr. 11. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha haldokol, akkor hazautazol? És ha "csak" simán egy orvosra lenne szüksége? Azt írtad, nem biztos, hogy az otthoniak elviszik. Mégis min gondolkodsz még? Az első közlekedési eszközzel irány haza és vidd azonnal orvoshoz. Ennyit megérdemel az az állat, aki 10 évig a társatok volt nem?
2013. febr. 11. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább orvoshoz kellene vinni ahelyett, hogy itt kérdezősködsz! Ja, hogy hazaszóltál... miért, nekik nincs ennyi eszük? Azért ha ilyen rosszul van a kutya, nem kéne várni vele...
2013. febr. 11. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen utazz haza, és vidd el az orvoshoz. Ő talán megtudja mondani, hogy mi a baja, ha ne adj Isten haldoklik, azt is. Lehet, hogy komoly baja sincs, de lehet, hogy nagyon is az. Se állatorvosok nem vagyunk, látatlanba főleg nem lehet diagnosztizálni, pláne, hogy te se látod. Menj haza, lehet látsz rajta valamit amit eddig nem vettek észre.
2013. febr. 11. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akár tüdőgyulladása is lehet, ha kap antibiotikum injekciókat és beviszitek melegre, gondosan ápoljátok, akkor meggyógyul. Állatorvos mielőbb!
2013. febr. 11. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!