Az utcánkban elütöttek egy kiskutyát, iszonyatosan szenved szegény, haldoklik, de senki nem segít neki. Hogyan tudnék segíteni? Mit csináljak? Ilyenkor mit tesz az állatorvos? SOS!
Figyelt kérdés
nem bírom már nézni! :((2011. jún. 20. 16:23
3/72 anonim válasza:
Vidd orvoshoz, biztos kedvezően bánik majd veletek!
de lehet nagyon súlyos, és elaltatja...lehet az a legjobb neki...
4/72 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ki volt, nagyon jól ismerem azt a szemétládát. :( Kegyetlen, lelketlen ember, egyszerűen csak továbbhajtott. :(
2011. jún. 20. 16:30
5/72 anonim válasza:
Nem mindegy, mit tesz az állatorvos?? Hívjátok gyorsan! Vagy állatklinika, ha van!
6/72 anonim válasza:
lehet hogy egy kis fájdalomcsillapítót is adhatsz neki, enyhítheted amíg kijön a doki, de ne hagyd szenvedni. szegéééény.
7/72 anonim válasza:
Hívd az állatorvost, de minél hamarabb, mert minden egyes perc sok-sok szenvedés a kutyusnak!! Ha te nem mered vagy valami, mond a címet és kihívom én az állatmentőket, csak siess!!! NE SZENVEDJEN A KUTYUS!!
8/72 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, igazából egy kis faluban élünk, amíg kiér az állatorvos, sajnos nem 5 perc :(
2011. jún. 20. 16:33
9/72 anonim válasza:
én azonnal hívnám a rendőrséget, és bemondanám a szemétláda nevét és telefonszámát. nem ússza meg akkor.
10/72 anonim válasza:
Barátaink is jártak már így, inkább elaltatták az állatot, mert nem bírták nézni ahogy szegény szenved, és így biztos jobb is a kutyának. Ha felépülne akkor sem lenne már ugyanolyan, amilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!