Az utcánkban elütöttek egy kiskutyát, iszonyatosan szenved szegény, haldoklik, de senki nem segít neki. Hogyan tudnék segíteni? Mit csináljak? Ilyenkor mit tesz az állatorvos? SOS!
Meg kéne reklámozni azt a menhelyet, meg állatorvost akik jöttek érte, és kezelni fogják.
Azért tudjuk már kiket támogassunk.
A kérdező majd felrakhatná, megkérdezhetné!
az útról vidd el a kutyát!
be az udvarotokba!
nyugtasd beszélj hozzá!!
szólj a szüleidnek!
hívj állat orvost!!!!!!!!!!!!
Legutóbbi:
:-))))))))))))))))))))
Hála Istennek nagyon jó híreim vannak! :-)
Ma délután felhívtuk azt a férfit, aki tegnap elvitte a kutyust. Azt mondta, hogy megműtötték a szemét, és látni is fog vele. A lába nem törött, csak zúzódás volt rajta. Mivel lóbálja a farkát, ez azt jelenti, hogy felépül! Még pár napig erősítgetik, aztán kikerül a többi kutya közé a menhelyre. Viszont azt sajnálom, hogy az eredeti gazdák nem törődnek vele, szerintem még a menhelyen is jobb lesz neki.. Képzeljétek, tegnap látták mi történt, mert akkor mentek hazafelé valahonnan, a kutya is velük volt szerencsétlenségére. És a szenvedő kutyájukat csak úgy otthagyták, igaz egyszer még visszajöttek megnézni hogy van, de hamar végeztek, meg sem simogatták, meg sem próbálták hazavinni. :( nem értem ilyen kegyetlen embereknek miért kell kutya. :S Én imádom a kutyákat és nem bírtam volna végignézni, amit meghal. Az a lényeg, hogy sikerült megmenteni. Nagyon boldog vagyok! :)
Hála a nyíregyházi Állatbarát Alapítványnak, a Csatorna utcai Állatotthonnak! Ettől kezdve mindig adakozni fogunk nekik, mert nagyon szép dolog, amit véghezvittek.
Nektek pedig köszi a segítséget, örülök, hogy hozzátok fordultam, ti is nagyon sokat segítettetek az elhatározás megszületésében. :) Azért jó dolog a net, és a gyk. ;)
Nagyon örülök, hogy jobban van a kutyus! Sokat gondoltam rá, mióta kiírtad a kérdést. Olyan rossz, hogy tehetetlen az ember, csak ötleteket tudunk adni, de nagyon helyesen cselekedtél, igazán jó lelkű, szeretetre méltó ember vagy!!!!
A kutya "gazdái" viszont mocskos férgek, nem tudok jobbat mondani rájuk. De én hiszek a sorsszerűségben, egyszer visszakapják a gonoszságot, amit ők adtak...
Egy virtuális nagy puszi Neked, maradj ilyen mindig!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!