A kutyám haldoklik a terhességben?
Egy tacskó keverék kutya nagyobb állattól lett vemhes. A hasa rendkívül nagy, egy állatorvos szerint a kölykök szívják el a táplálékot az anyatesttől. Ő nem vállalta a műtétet (tegnap este) de egy másik orvos igen. Ő azt mondta, hogy etessük, és szombaton megműti, mert a műtéthez "fel kell táplálni" az állatot.
Az orvoshoz úgy került egyébként el, hogy elpusztult(nak nézett ki) és a gödröt ástuk neki :( mikor felült. Az orvos azt mondta, hogy csak elvesztette az eszméletét pár órára. Cukros ételt adtunk neki, jobban lett, de most ismét fekszik, nagy hevesen kapkodja a levegőt, és mintha szétfeszülne a hasfala. Folyik a nyála, ráadásul meleg is van.
Mit tegyek? A fájdalmain szeretnék elsősorban enyhíteni, de tudom, erre az emberi gyógyszerek nem alkalmasak.
Köszönöm...
A fájdalmain nem tudsz enyhíteni, mert a benne lévő kölykök miatt szétreped a hasa, meg a belső szervei. Ne legyél már ennyire tökkelütött, azonnal rohanj vele állatkórházba.
Mikorra várható az ellés?
még szerintem hetei vannak hátra.
rohannék én állatkórházba, ha lenne lehetőségem. de a legközelebbi 3 órára van kocsival, busszal 5. nincs kocsim, busszal meg nem lehet kutyát szállítani...
"busszal meg nem lehet kutyát szállítani..."
aha..de lehet.
találj ki valamit. kérj meg ismerőst, aki el tud vinni, hívj fel pár orvost, ki tud-e menni stb. azért gondolom 3 órán belül is vannak állatorvosok. hívd fel azt, aki műteni akarta, hogy most azonnal kéne. mittudomén, ne netezzél, hanem csinálj valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!