Hogyan nyírjam meg a westie-met? +chip-nézés!?
nemtudom veszélyes-e neki ha lenyirom a szeme fölötti részt.azt szabad?vagy hagyjak ott neki lelogo szőrt,mint a puliknál különben megvakulnak?
jah és hány millis legyen? 3, 9 vagy 12?vagy a testénél rövid a fején meg kicsit hosszabb?nemakarom azt a kerek fejet csinálni neki mert az nekem nem tetszik...
jah és ő talált, mert kidobták szegényt!az állatorvos megnézi ingyen hogy van-e benne chip?
előre is köszi!
mondom nincs most keret kozmetikusra és képzeld az állatorvost sem akarom hivogatni amikor itt a net és képzeld az én kutyáimban nincsenek chipek ugyhogy ezért kérdeztem meg!és ahogy mondtam nekem csak 8 kutyám van nem vagyok a tenyésztők top10ben!!!!
nah én csak kérdezni szerettem volna de mostmár elegem van ebből az egészből megnyirom oszt kész!kinéz majd ahogy kinéz a lényeg hogy legalább azt lássa a doki hogy milyen fajtát vizsgál!
mert még mindig nem kaptam választ!folyamatosan csak visszatértek a morcizásra meg hogy "EZ NEM TISZTA" kit érdekel ha azt kérdezed melyik pia a legfinomabb nem azt kezdem el kérdezgetni hogy vagy-e már 18 biztos nem hazudsz biztos azért kérded mert még nem ittál...megáll az ész és körbenéz!
Te csak össze-vissza hadoválsz itt a kennelekről...
A Remizmenti Buflák egy kennelnév...
Igorról itt szó sincsen. Azt sem tudod mi az a kennelnév, csak találtál valamit a neten...
Akkor vagy te tenyésztő mikor én atomfizikus...
Szánalmas kis lény...
látom ez a kérdés televan offal..:S
a hátát az én westiemnek 3 milissel toltuk le, de mivel mostmár jön a hideg szerintem 6ost használj(esetleg ha van kisebb ami a 3asnál nagyobb, akkor azt), ahogy ovlastam nyírtál már fazont, akkor gondolom tudod h nem a szőr növekedési iránának ellentétes irányában kell tolni a gépet. a füle tövétől kell. ha szeretnél zászlót(szoknyaszőr) akkor az oldalánál figyelj, hogy hátulról előre egyre mélyebben legyen a csík. a lábainál a hajlatig kell letolni a szőrt. a mellső lábaknál u, a hátsóknál v alakban(így hangsúlyozódik az izomzat). a fenekénél vágd ki a szőrt(kellemetlen mindig pucolni 1-1 folyékony nap után). ha fiú a kutyus akkor a heréinél ollóval ágd le a szőrt. a talpán az ujjai közül is vágd ki a szőrt, mert ha belelép valamibe könnyen begyulladhat(én kutyám rágóba lépett, 1 órán át vagdostuk belőle a rágómaradványokat)
kicsit hosszú lett, de remélem érthető. ha nem megy irj mailt.
üdv: westie gazdi:)
Bődűletes baromságokat zagyválsz össze a kennelünkre hivatkozva!Nem értem mire jó ez neked!
A "kérdező" személyéhez semmi közünk,nem ismerjük őt,nincsenek nála kutyáink (pedig a 85-ből biztos jutna:))
Rékának köszönet a figyelmeztetésért!
Remizmenti Buflák Kennel
Köszi, kedves "Reziment kenel" , hogy benéztél és szóltál, mielőtt még teljesen lejáratott volna titeket.... Kérdezőnek: Na kiborult a bili.... :D
Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!