Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan nyírjam meg a westie-me...

Hogyan nyírjam meg a westie-met? +chip-nézés!?

Figyelt kérdés

nemtudom veszélyes-e neki ha lenyirom a szeme fölötti részt.azt szabad?vagy hagyjak ott neki lelogo szőrt,mint a puliknál különben megvakulnak?

jah és hány millis legyen? 3, 9 vagy 12?vagy a testénél rövid a fején meg kicsit hosszabb?nemakarom azt a kerek fejet csinálni neki mert az nekem nem tetszik...

jah és ő talált, mert kidobták szegényt!az állatorvos megnézi ingyen hogy van-e benne chip?

előre is köszi!

2009. szept. 23. 12:23
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
79%
Tapasztalatom szerint az orvos ingyen megnézi. Szerintem addig ne is nyírd le, mert ha meglesz az új gazdája, akkor letépi az arcod, ha összebarmolod a kutyája szőrét. Ne más kutyáján gyakorolj...... Te sem örülnél neki, ha lenne kutyád és elveszne, aztán hazakerülne pucéran, vagy össze vissza nyírva. Ha nem lesz meg a gazdija, akkor szerintem vidd el kutyakozmetikushoz és ott ellesheted, hogy hogy kell megnyírni az ebet.
2009. szept. 23. 12:31
 2/52 anonim ***** válasza:
79%

Először nézesd meg a chippet, nézd meg a fórumokon, hogy nem keresi-e valaki. (Nem biztos, hogy kidobták, lehet, hogy csak elveszett, ellopták)

Utána pedig kozmetikus.

2009. szept. 23. 12:45
 3/52 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ne nyírd meg még, elég ha megfürdeted. Ha találtad hirdessd meg, lehet hogy keresi valaki (és ha lenyírod talán nem is ismeri meg). A chip nézés elvileg ingyenes de én már hallottam olyan dokiról aki elkért 5000ft bár szerintem ez elég ritka, tőlem még sosem kértek ezért pénzt pedig már nem egy kutyát találtam.

Viszont ha nem lesz meg a gazdi akkor nekem van megbizható jelöltem.

2009. szept. 23. 12:48
 4/52 A kérdező kommentje:

te nem értetted amit irtam?nincs gazdája KIDOBTÁK!!!!!!!!

zsákban kuporgó kutya nem szép látvány!!asszed visszaadnám ha megis lenne?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. szept. 23. 12:50
 5/52 A kérdező kommentje:

TEHÁT MÉGEGYSZER A KÉRDÉS!!!!!!!!!!!!!!:(NAGYON FIGYELJEN MINDENKI!!!!)

HOGY NYÍRJAM MEG A WESTIE-MET???????????????

2009. szept. 23. 12:52
 6/52 A kérdező kommentje:
jah és kösz a chipes választ!
2009. szept. 23. 12:53
 7/52 anonim ***** válasza:
78%

Többen próbáltak itt segíteni neked, de Te köszönet helyett csak a rosszat látod mindenkiben.

Nálad sokkal "nagyobb kutyások" vannak itt. Ha igaz is, hogy kidobták a kutyát, akkor se biztos, hogy a gazdája volt. Akár lehet egy régebbi elvesztés, lopás és esetleg az új "gazdi" nem vette hasznát, mert nem ellik, nem jól fedez, beteg stb. Lehet, hogy valaki nagyon keresi ezt a kutyát, de neked eszed ágában sincs visszaadni. Akkor mégis, miért fontos, hogy van-e benne chip? És, ha ez most egy öreg, középtermetű, fekete kutya lenne (nem egy cuki divatkutya), akkor is ennyire küzdenél érte?

2009. szept. 23. 12:59
 8/52 A kérdező kommentje:

nem cuki divatkutya és képzeld hogy még nálad is nagyobb kutyás vagyok ugyanis tenyésztő vagyok te nagyokos!!!!

és képzeld azért kell a chip hogy megtudjam ki a gazdája és megkérdezzem hogy neme tőle lopták el vagy régebbi elvesztés-e!!!!!!ha nincs senkije vagy nemkell a gazdinak akkor viszont képzeld el hogy átiratnám!!!!

ha olyan rohadt okos vagy akkor miért kell nekemugrani?én kérdeztem és nem válaszokat kaptam csak ugatásokat igy adjam vissza a kutyán ugy ne nyirjam mert nem az enyém!!!!

itt mindenki olyan okos!!!!

és amugy képzeld megis köszöntem ha valaki válaszolt!!!!

de teis csak szembe akarsz köpni holott szart se értesz az egészhez!!!van egyáltalán kutyád?

nekem ugatsz vagy csak a házat őrzöd?

2009. szept. 23. 13:09
 9/52 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj de te ezt még is hogy gondolod? Segíteni próbálunk te meg így reagálsz???? És minek akarsz chipet nézetni ha megakarod tartani???? Ha jól értem nincs nagy tapasztalatod nyírásba ugyhogy minek akarod összevagdosni?

És lehet hogy olyan körülmények közt találtad ami arra utal kidobták de az semmit nem jelent, lehet hogy lopott vagy elveszett és egy "kedves" ember eljátszott vele!

2009. szept. 23. 13:12
 10/52 anonim ***** válasza:
55%
Ha az emberekkel ilyen agresszív vagy, akkor a kutyáddal mit fogsz csinálni, ha nem akar leülni ha azt mondod neki?! Ezek szerint nincs pénzed a kozmetikusra sem, ha már arról érdeklődsz, hogy a chipp nézésért tuti nem kell e fizetni. Egy kutya igen nagy kiadás, főleg ha valami baja is lesz. A westiket rendszeresen kozmetikushoz kell hordani ami + pénz. Egyébként ez a zsákban kidobás tökre nem hihető sztori. Főleg hogy egy westiről van szó, ami ha nem kell az embernek, akkor eladja, mert kelendő kutya. Remélem, hogy lesz benne chipp és lelkiismeretes lesz a doki és szól az eredeti gazdájának, hogy meg van a kutyusa. Azt sem tudod, hogy kié, de kísérletezni akarsz rajta.... REMÉLEM, HOGY VALAKI MEGMENTI TŐLED!!!
2009. szept. 23. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!