Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan nyírjam meg a westie-me...

Hogyan nyírjam meg a westie-met? +chip-nézés!?

Figyelt kérdés

nemtudom veszélyes-e neki ha lenyirom a szeme fölötti részt.azt szabad?vagy hagyjak ott neki lelogo szőrt,mint a puliknál különben megvakulnak?

jah és hány millis legyen? 3, 9 vagy 12?vagy a testénél rövid a fején meg kicsit hosszabb?nemakarom azt a kerek fejet csinálni neki mert az nekem nem tetszik...

jah és ő talált, mert kidobták szegényt!az állatorvos megnézi ingyen hogy van-e benne chip?

előre is köszi!

2009. szept. 23. 12:23
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

ezen mi az ellentmondás?kidobták...megnézném ki van a chipre iratva!mert aki már chipet ültet a kutyába az nem dobja ki csak ugy ergo lehet hogy ellopták!ehhez nem kell tul sok ész!amugy válasz nélkül irták hogy ne merjem megnyirni meg hogy mér tartom meg adjam vissza...

azért mert a kérdés nem fedi a teljes valoságot azért még lehet a kérdésre válaszolni!!!

2009. szept. 23. 13:42
 22/52 A kérdező kommentje:
remizmenti ha annyira érdekel!
2009. szept. 23. 13:45
 23/52 anonim ***** válasza:
71%
Neked üldözési mániád van. Senki nem mondott olyat, hogy ne merd megnyírni, csak tanácsolták, hogy előbb keresd a gazdit és utána inkább kozmetikusra bízd a dolgot. Még mindig nem értem miért kaptad fel a vizet.
2009. szept. 23. 13:46
 24/52 A kérdező kommentje:

"letépi az arcod, ha összebarmolod a kutyája szőrét. Ne más kutyáján gyakorolj...... "

ezt te minek vennéd?

2009. szept. 23. 13:47
 25/52 A kérdező kommentje:

jo volt olyan aki jot akart attol bocs de akik rosszindulatbol már csak azért is olyat irtak holott azt se tudták hogy mi a teljes igazság hát azzal én nem tudok mit csinálni!

ez nem ocsárolos oldal hanem segélykérő és ha kérdeznek általában válaszolni szokás.lehet ez a kivétel!

2009. szept. 23. 13:49
 26/52 anonim ***** válasza:
55%
A letépi az arcodos komm-ban ott volt az is, hogy vidd először inkább kozmetikushoz és onnan tudsz ellesni néhány trükköt. Azaz, az elő nyírásnak te ne ugorj neki eszetlenül, hanem inkább nézd meg, hogy kell.
2009. szept. 23. 13:51
 27/52 anonim ***** válasza:
71%

De te kezdted az acsarkodást: "ha kérdezek valamit akkor arra válaszoljatok idioták!!!!!

ennyi degenerált embert a világon!!!!"

2009. szept. 23. 13:54
 28/52 anonim ***** válasza:
55%
Remélem, hogy tudod, hogy a rezimenti mopsz kennelben 13 kutya van. Neked állítólag 8 van. Itt is sántít a dolog....
2009. szept. 23. 14:01
 29/52 A kérdező kommentje:

igen mert felhuztam magam hogy azt irom kidobták és erre mindenki odairja hogy keressem meg a gazdáját!nem azt irtam hogy elveszett hanem hogy kidobták!!!mégis engem néztek hülyének!a kérdés a nyirás volt és a chip!nem tudom hogy jön az ide hogy nem az én kutyám!ha tiszta ragacs és fekete a kutya akkor ugyanugy nem ismerne rá a gazdája mintha megnyirnám és legalább szép lenne.

az sem biztos hogy van benne chip.azt lehet érezni a bőre alatt?

2009. szept. 23. 14:01
 30/52 A kérdező kommentje:

igen jelenleg 8 van!és képzeld az igor kenel is ide tartozik sőt a buflák is!ugyanis több kenel csatlakozik mert mint mondtam nekem nem tul sok a pénzem!igy a keneleket összekapcsoltuk és a kutyák el vannak osztva.

de nálam van a legidősebb, szegény már alig huzza sokáig.

de ahogy elnézem teis csak a rosszat keresed ugyhogy ez nem üldözési mánia hiszen utánajársz teis!

2009. szept. 23. 14:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!