Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan nyírjam meg a westie-me...

Hogyan nyírjam meg a westie-met? +chip-nézés!?

Figyelt kérdés

nemtudom veszélyes-e neki ha lenyirom a szeme fölötti részt.azt szabad?vagy hagyjak ott neki lelogo szőrt,mint a puliknál különben megvakulnak?

jah és hány millis legyen? 3, 9 vagy 12?vagy a testénél rövid a fején meg kicsit hosszabb?nemakarom azt a kerek fejet csinálni neki mert az nekem nem tetszik...

jah és ő talált, mert kidobták szegényt!az állatorvos megnézi ingyen hogy van-e benne chip?

előre is köszi!

2009. szept. 23. 12:23
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

képzeld nyirtam már kutyát és fazont kérdeztem!!!

és képzeld ez nem segités ha válaszolna valaki a kérdésemre az lenne a segités és te hogy képzeled hogy továbbra is csak cseszegettek?

és képzeld a chipeset már leirtam ha továbbra sem érted inkább ne irj!!!

2009. szept. 23. 13:17
 12/52 anonim ***** válasza:
70%

Mindenki normálisan szólt hozzád, csak felhívtáka figyelmedet, hogy elképzelhető, hogy keresik. Nem tudom ez miért akkora bűn, de mindegy, nem is próbállak megérteni.

Egy szóval sem írtam, hogy én vagyok a "nagy kutyás" azt írtam vannak itt olyanok, akik tényleg az állatoknak szentelik minden szabad percüket, minden fillérüket, függetlenül attól, hogy az keverék vagy nem, egészséges vagy beteg stb. ők mindet menteni akarják.

Mellesleg, igen vannak kutyáim, olyanok akik tényleg nem kellettek senkinek, mert nem divatosak csak sima "korcsok", és ha tehetem hazaviszem aki az utamba botlik és igyekszem megkeresni a gazdáját.

És még annyit, hogy érdekes, hogy TENYÉSZTŐ létedre nem tudod, hogy is "működik" ez a chip dolog. Biztos lelkiismeretesen tenyésztessz és adod el a kicsiket oltva, féreghajtva, chipezve. és biztos rengeteg kutyát fogadtál már be utcáról, hogy ilyen jól tudod, hogy is kell neki kezdeni a gazdikeresésnek.

2009. szept. 23. 13:19
 13/52 anonim ***** válasza:
71%
Tenyésztő...... :DDDD Ez vicces.
2009. szept. 23. 13:20
 14/52 A kérdező kommentje:

engem kéne megmenteni tőled!te esztelen!aztse tudod mit hordasz össze!

leirtam: akkor tartom meg ha az eredeti gazdája nem jön érte!a kutya lába össze van vagdosva és az egész egy fekete mocskos gombóc!azért kell megnyirni!a westienek nem kell kozmetikushoz járnia max 1-2 évente!ugyanis nem szükséges nyirni!amugy én jo állatbarát vagyok és képzeld oktatom a kutyát nem verem mint te!(ahogy azt leirtad)

amugy 8 saját kutyám van jelenleg ugyhogy azt hiszem nem te mondod meg a tutit!

LÉCI EZEK UTÁN CSAK AZ IRJON AKI VÁLASZOLNI AKAR NEKEM!!!!

2009. szept. 23. 13:22
 15/52 anonim ***** válasza:
78%
Összekevered a tenyésztőt a szaporítóval!!!
2009. szept. 23. 13:24
 16/52 A kérdező kommentje:

képzeld tenyésztő vagyok!nekem van papirom is róla!mopsz tenyésztő nem westie!még sosem volt olgom westievel ezért szerettem volna segitséget kérni!

leirtam mindent!ebből ekkora vitát csinálni!hagyjatok már békén!

csak választ szeretnék tud valaki ténylegesen segiteni?

2009. szept. 23. 13:28
 17/52 anonim ***** válasza:
85%

Jó páran válaszoltak neked, bocs....

és igazuk van.

Ha nem tudod, hogy kell nyírni, vidd kozmetikába. Vagy nézegess westie-s honlapokat.

Egy westie gazda

2009. szept. 23. 13:29
 18/52 A kérdező kommentje:

kösz a honlapos probát de sajna ott nem irnak olyat hogy mi hány milli meg ilyenek!és magam szeretném megnyirni mivel nincs rá most keretem és az összegabalyodott csomokat még énis le tudom vágni.

neked meg van nyirva?vagy növeszted a szörét?a szemét zavarná ha levágnám elöle a tincset?

amugy nincs igazuk mert nekemugrottak hogy miért akarom megtartani!ki mondta hogy megakarom tartani?azért kérdeztem a chipet!hogyha meglenne az eredeti gazdija és nem az aki kidobta összevagdosott lábbal hot mocskosan(mert annak nem adnám vissza) és tudja bizonyitani hogy az övé volt akkor visszaadnám!de ezek itt nekemugrottak hogy én mit képzelek...itt vagánykodnak mer az egyik mindenféle korcsot befogad!vagy büdös van nála vagy pedig olyan kuh'vagazdag hogy mindet tökéletesen el tudja látni...az ilyenekből én nem kérek!

amugy kösz hogy válaszoltál!

2009. szept. 23. 13:37
 19/52 anonim ***** válasza:
71%

"ha kérdezek valamit akkor arra válaszoljatok idioták!!!!!

ennyi degenerált embert a világon!!!!"

A kedves kommented elött mindenki rendes válaszolt, te kezdtél sértegetni, kötöszködni, úgyhogy ne lepődj meg hogy mindenki felháborítonak tartja a viselkedésedet.

És először ezt írod : "te nem értetted amit irtam?nincs gazdája KIDOBTÁK!!!!!!

zsákban kuporgó kutya nem szép látvány!!asszed visszaadnám ha megis lenne?!!!!!!"

utána meg: "és képzeld azért kell a chip hogy megtudjam ki a gazdája és megkérdezzem hogy neme tőle lopták el vagy régebbi elvesztés-e!!!!!!ha nincs senkije vagy nemkell a gazdinak akkor viszont képzeld el hogy átiratnám!!!! "

elég ellentmondásos!!

2009. szept. 23. 13:38
 20/52 anonim ***** válasza:
55%
Ez az egész történet sántít. Kedves kérdező, aki ugye egy igazi tenyésztő..... Megkérdezhetem, hogy mi a mopsz kenelednek a neve?
2009. szept. 23. 13:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!